Filosofie și Artă – Despre Frumusețe și Armonie

0

Dragostea pentru înțelepciune și iubirea de frumos se întâlnesc oare doar în vârf, la capătul drumului? Tradiția platonică ne-a învățat că Adevărul este întotdeauna însoțit de frumusețe și invers.

Pornind de la această premisă, vă invităm să călătorim împreună, prin cuvinte și imagini, și să revizităm câteva repere din istoria Filosofiei și a Artei, descoperind ce anume le-a îngăduit să dăinuie dincolo de epoca în care au fost create, ce anume din spiritul și din forma lor ne mișcă sufletul și ne apropie de înțelegerea și de trăirea unei fărâme de Frumusețe și de Armonie în propria viață.

Afis-Bucuresti-2014-06-18

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează