Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filosofie orientală. Medicină tradițională chineză

0

 Filosofie orientala

Ce?

Fascinanta civilizaţie orientală a atras mereu prin misterul ei. Dincolo însă de atracţia poveştilor celor care au ajuns până acolo, se găsește o știinţă milenară, iar filozofia  pe care se bazează este neschimbată de 4000 de ani, cel puțin de la apariţia primului tratat de acupunctură – Nei Tching, tratat ce a fost scris în China în timpul împăratului Galben.

Primul atelier: „ Legile ce guvernează Medicina Tradiţională Chineză”

Totul pare nou, dar este totuşi vechi. Interiorul se regăseşte în exterior, iar exteriorul se regăsește in interior.

Vom povesti despre lucruri care ne vor ajuta să înțelegem de ce ne îmbolnăvim şi cum putem găsi căile spre vindecarea trupului, minţii, emoţiilor şi sufletului sau spiritului.

Atelierul te va ajuta să colaborezi cu universul tău interior pentru a-ţi găsi starea de armonie şi echilibru.

Câteva puncte din cuprins: Principiile MTC, Yin și Yang, Legea celor 5 elemente, Cauzele dezechilibrelor energetice, Cauzele apariţiei bolilor.

Al doilea aelier: „Circulația energiei prin organismul uman”

Continuăm prezentarea energeticii umane incluzând şi exemplepractice de lucru cu energia. După ce înțelegem mecanismele de funcţionare ale corpului nostru, putem lucra pentru menţinerea stării de sănatate şi autoterapie.

Câteva puncte din cuprins: Meridianele energetice ale corpului uman, Orele de funcţionare ale organelor interne, Aplicaţii practice şi autoterapie, Ce urmează.

Cu cine?

Sunt Valentin-Lucian BELOIU, pe scurt – Vali.

Sunt un călător prin definiţie. Deşi nu am ajuns încă în China, am învăţat cu maeştri chinezi cărora le sunt recunoscător pentru cunoaşterea oferită. Am cutreierat însă prin toată lumea. Am călătorit prin Franţa, Anglia şi Ţara Galilor pe urmele civilizaţiei celtice. Am călătorit în Brazilia pe urmele vindecătorilor spirituali sau în Canada pe urma indienilor Nord Americani. Am făcut pelerinaje în Țara Sfântă, dar mai ales la Athos – Muntele Sfânt al Ortodoxiei.

Pornind de la aceste călătorii-căutări-pelerinaje am scris o lucrare de doctorat în sociologie, neplagiată, deşi așa este la modă acum 🙂 Lucrare pe care am finalizat-o cu o carte – Miracolul în viaţa omului modern.

M-am format ca inginer în Politehnica bucureşteană descoperind lumea vizibilă şi legile care o guvernează. Am continuat să caut lumea invizibilă şi m-am specializat astfel în Psihologie si Sociologie ca forme universitare şi în diverse forme de cunoaştere spirituală mai puţin sau deloc recunoscute academic din care trebuie să amintesc Medicina Tradiţională Orientală deoarece este subiectul întâlnirii noastre, dar şi Reiki, Tehnică Bioconceptuală, Cristaloterapie, Energetica Viului, deoarece vor face subiectul unor întâlniri viitoare.

Cu ce?

Vă aștept cu drag, pe toți cei care vreţi să descoperiţi lucruri neaşteptate despre voi şi despre mecanismele nevăzute care vă guvernează!

Când?

  1. marți@incubator107, 13 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00
  2. marți@incubator107, 20 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vr%C4%83jitorilor/1448, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.