Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filosofia transpusă în practica vieții conduce la cunoaștere, dezvoltare și fraternitate umană

0

Filosoful caută răspuns la marile întrebări ale vieții și descoperă prin studiu comparat cele mai bune soluții ale tuturor civilizațiilor. Filosoful învață și din științe și din arte, și din religii și din curente filosofice.
filo aaplicata

Odată ce își însușește idei înalte, filosoful le pune în practică pentru a trăi el însuși valori. Se transformă într-un om mai clar, creativ, echilibrat si curajos și plantează semințele unui viitor mai bun pentru el și semenii săi.

Filosofia conduce către fraternitate umană pentru că filosoful caută adevărul, acea rădăcină care se găsește în întreaga natură, în toți oamenii.
Iubind înțelepciunea, adevărul și dreptatea el poate comunica și colabora cu oameni indiferent de rasă, naționalitate, religie, situație socială pentru a contribui la un viitor mai civilizat si armonios, trăit cu hotărâre și toleranță.

Noua Acropola vă invită la Cursul introductiv în Filosofia Aplicată marți 31 mai, ora 20, la sediul din str. Nicolae Iorga 63A.
Durată curs: 14 săptămâni.
Taxă curs: 250 lei (150 elevi, studenți, șomeri, pensionari).
Informații și înscrieri la na-constanta@noua-acropola.ro sau la 0744.52.56.51.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.