Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filmul ”OAMENII DREPTĂȚII. În dialog cu Liana Alexandru” are premiera luni, 3 iunie, ora 19:30, la Muzeul Țăranului Român!

0

Filmul ”OAMENII DREPTĂȚII. În dialog cu Liana Alexandru” are premiera luni, 3 iunie, ora 19:30, la Muzeul Țăranului Român!

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, confirmări pe eveniment:
Un grup de tineri juriști (4 judecători, 4 avocați, 3 procurori, un notar și un ofițer de poliție) din comunitatea Lideri pentru Justiție au făcut un film în care vorbesc despre viața lor profesională și personală.
Sub regia Monicăi Lăzurean Gorgan și în dialog cu Liana Alexandru, cei 13 vor ca mesajul lor să ajungă la non-juriști, care să asocieze justiția cu o imagine cât mai apropiată de realitatea cu care e posibil să se confrunte la un moment dat. Să vadă oamenii din spatele sistemului și dincolo de știrile zilnice.

Proiecția durează 55 minute și va fi urmată de discuții cu protagoniștii, moderate de Radu Burnete.

Pe lângă premiera din București, sunt organizate proiecții în țară, urmând a fi anunțate curând și datele și locurile pentru Timișoara și Iași:

Râmnicu Vâlcea, 7 iunie –https://bit.ly/2VZDPzS
Sfântu Gheorghe, 13 iunie –https://bit.ly/2YK7EBi
diMANSIONS Hit Music Festival, 15 iunie –https://bit.ly/2X0C1TC

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.