Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filme, stand-up comedy, concerte acustice și teatru la Grădina cu Filme – Cinema & More

0

Proiecțiile de film, momentele de stand-up comedy, concertele live și spectacolele de teatru fac parte din oferta fiecărei seri de vară la Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.
Într-un cadru intim, ferit de privirile trecătorilor, sunteți invitați să descoperiți un program variat, care acoperă o paletă largă de preferințe, fiind atât pe gustul cinefililor, cât și pe placul iubitorilor de muzică, de teatru și de stand-up comedy.
7 AUG -KUMM_web
După două luni în care Grădina a găzduit nenumărate manifestări cultural-artistice, printre care amintim concertele Robin and The Backstabbers, Luna Amară, Coma, Urma, OCS, Moonlight Breakfast, Cred că sunt extraterestru, The Amsterdams, Alexandra Ușurelu, serile de stand-up comedy cu Teo, Vio, Costel, Sergiu și Andrei, spectacolele din cadrul Festivalului de teatru Dell’ Arte, proiecțiile de filme consacrate și dezbaterile cu actori și regizori de succes – moderate de criticul de film Ileana Bîrsan, evenimentul Opera Grand Gala sau conferințele PRIME România și Remesh, activitatea continuă cu o mulțime de proiecte interesante.
Săptămâna aceasta programul Grădinii include concertele Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic și KUMM, proiecțiile filmelor „Brazil” și „Black Swan”, show de stand-up comedy cu Costel, Teo și Maria Popovici și spectacolul de teatru „Comedia Dell’ Arte”.
Miercuri, 5 august, de la ora 21:00, sunteți invitați la o dezbatere prietenoasă cu actorul Bogdan Dumitrache („Moartea domnului Lăzărescu”, „Portretul luptătorului la tinerețe”, „Din dragoste cu cele mai bune intenții”, „Poziția copilului”), moderată de criticul de film Ileana Bîrsan. În continuarea discuției va rula filmul „Brazil” (1985), regizat de Terry Gilliam.
Joi, 6 august, de la ora 21:00, râsul este garantat de o seară de stand-up comedy powered by Club 99. Costel, Teo și Maria Popovici aduc buna dispoziție în Grădină prin umorul caracteristic și ironia fină cu care ne-au obișnuit la fiecare show.
Dacă este vineri, seara e dedicată concertelor live sub umbrela ELECTRO Acoustic GARDEN. Săptămâna aceasta, pe 7 august, începând cu ora 20:30, ridică Grădina în picioare trupa de alternative rock KUMM, cu un stil ce a variat de-a lungul timpului de la progressive rock spre alternativ, adoptând mai recent influențe britpop și indie rock. În deschiderea concertului, Simona Radu, cunoscută pentru colaborările cu trupele Vama Veche, Firma, Vița de Vie și Trupa, va aduce pe scenă ritmuri de indie-pop.
Sâmbătă, 8 august, de la ora 20:00, are loc concertul Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic. Nick Oliveri nu are nevoie de nicio introducere în rândul fanilor 90’s desert rock, stoner rock și punk-rock. Membru în formulele originale ale formațiilor Kyuss sau Queens Of The Stone Age, Oliveri a fost considerat de-a lungul timpului copilul precoce al scenei punk-rock. În cadrul concertului Death Acoustic, vom asculta piese aparținând formațiilor Kyuss și Queens Of The Stone Age, interpretate într-o manieră inedită, dar și piese ale unor artiști pe care acesta îi simpatizează, precum: GG Allin, Danzig, The Misfits sau Moistboyz.
Evenimentul va fi deschis de către Roadkillsoda cu un set acoustic ce va cuprinde piese de pe cele 3 materiale de studio cântate într-o manieră acustică, fiind una dintre cele mai prezente trupe de stoner rock din ultimii 4 ani de pe scena românească și europeană.
Duminică, 9 august, de la ora 20:00, scena aparține Festivalului de Teatru Dell’ Arte, absolvenții U.N.A.T.C. fiind cei care vor încheia săptămâna într-o notă veselă prin spectacolul „Comedia Dell’ Arte”, în regia lui Mihai Sandu Gruia. Seara continuă cu proiecția filmului „Black Swan”, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 2010.
Așadar, sunt toate motivele pentru nu doar o seară, ci o vară minunată la Grădina cu Filme – Cinema & More!
Intrarea este liberă la proiecțiile de film și spectacolele de teatru, iar pentru concerte și stand-up comedy biletele pot fi achiziționate în rețeaua eventim.ro sau la casa de bilete din sediul creart – Piața Alexandru Lahovari nr. 7.
Grădina cu Filme – Cinema & More este un proiect al Primăriei Municipiului București, organizat prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.
Pentru mai multe detalii și programul complet pe luna august, accesați www.gradinacufilme.ro și pagina de Facebook f/gradinacufilme.

Event Kumm: https://www.facebook.com/events/862441777173565/
Event Nick Oliveri: https://www.facebook.com/events/1588556901408309/
Nick Oliveri afis final

Parteneri media: România Pozitivă, Feeder, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Dor de ducă, Eragon Vibes, Orașul Meu, Zile și Nopți, Festivaluri-românești, 24FUN, IQool, Gratuitor, PR Wave, Radio România Cultural, Radio România Muzical, București FM, Radio România Internațional, TV City.

PROGRAM:
Miercuri, 5.08.2015 – „Brazil” (cu: Jonathan Pryce, Kim Greist, Robert De Niro)
Joi, 6.08.2015: Costel, Teo și Maria Popovici
Vineri, 7.08.2015 – KUMM – În deschidere Simona Radu
Sâmbătă, 8.08.2015 – Concert Nick Oliveri Acoustic & Roadkillsoda Acoustic
Duminică, 9.08.2015 – „Comedia Dell’ Arte”
DISTRIBUȚIE:
Daniela Teocari, Aron Alexandru, Grațiela Bădescu, Anca Dinicu, Vladimir Purdel, Ana Udroiu
Regia – Mihai Sandu Gruia
Duminică, 9.08.2015 – „Black Swan” (cu: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.