Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filme si muzica in strada + la metrou:)

0

Scurtmetraje la metrou si muzica in strada

Experimentalist.ro te invita  intre 23 iunie si 23 iulie 2011 sa iti gasesti un loc in statia Piata Victoriei, peronul spre Piata Romana si sa te uiti la filme alese de prietenii de la ShortsUP.

Program scurtmetraje

J’attendrai le suivant

(r. Philippe Orreindy, Franta, 2002)

Un barbat isi cauta dragostea la metrou… Un film scurt nominalizat la Oscar.

The Job

(r. Jonathan Browning, SUA, 2007)

Un foarte scurt film ironic despre piata locurilor de munca.

Oktapodi

(Quentin Marmier, Thierry Marchand, François Xavier Chanioux, Emud Mokhberi, Julien Bocabeille, Olivier Delabarre, Franta, 2007)

Adevarata dragoste nu curge niciodata lin. Doua caracatite indragostite incearca sa se salveze una pe alta. Vor reusi oare sa scape de pericolul de a fi mancate? Peste 6 premii internationale si o nominalizare Oscar in 2009.

Pe langa scurtmetraje in locuri inedite, sigur ti-a trecut prin minte, tie sau vreunui prieten, sa combateti muzicile indoielnice care polueaza uneori Bucurestiul cu o pereche de boxe vanjoase si un dubstep sau un distors sanatos. Grolsch comes in peace si ii propune orasului un soundtrack prietenos, care te va plimba de la Bach la jazz, de la Koussivitsky la Elvis, de la Ave Maria la Sinatra. Sau mai simplu spus: ever green-uri.

Program muzica

Intre 23 iunie si 17 iulie, in fata magazinului Unirea si la fantani la Universitate vei auzi harpa, saxofon sau contrabas. Muzicienii provocati de Grolsch sunt la post de joi pana duminica, de trei ori pe zi:

– de la 8.30 la 9.30, sa te insoteasca spre munca, spre after, sau spre casa, in functie de zi si preferinte de lifestyle

– de la 12.30 la 13.30, sa-ti tihneasca pranzul

– de la 18.00 la 19.00, pentru un inceput de seara zen

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.