Filme si muzica in strada + la metrou:)

0

Scurtmetraje la metrou si muzica in strada

Experimentalist.ro te invita  intre 23 iunie si 23 iulie 2011 sa iti gasesti un loc in statia Piata Victoriei, peronul spre Piata Romana si sa te uiti la filme alese de prietenii de la ShortsUP.

Program scurtmetraje

J’attendrai le suivant

(r. Philippe Orreindy, Franta, 2002)

Un barbat isi cauta dragostea la metrou… Un film scurt nominalizat la Oscar.

The Job

(r. Jonathan Browning, SUA, 2007)

Un foarte scurt film ironic despre piata locurilor de munca.

Oktapodi

(Quentin Marmier, Thierry Marchand, François Xavier Chanioux, Emud Mokhberi, Julien Bocabeille, Olivier Delabarre, Franta, 2007)

Adevarata dragoste nu curge niciodata lin. Doua caracatite indragostite incearca sa se salveze una pe alta. Vor reusi oare sa scape de pericolul de a fi mancate? Peste 6 premii internationale si o nominalizare Oscar in 2009.

Pe langa scurtmetraje in locuri inedite, sigur ti-a trecut prin minte, tie sau vreunui prieten, sa combateti muzicile indoielnice care polueaza uneori Bucurestiul cu o pereche de boxe vanjoase si un dubstep sau un distors sanatos. Grolsch comes in peace si ii propune orasului un soundtrack prietenos, care te va plimba de la Bach la jazz, de la Koussivitsky la Elvis, de la Ave Maria la Sinatra. Sau mai simplu spus: ever green-uri.

Program muzica

Intre 23 iunie si 17 iulie, in fata magazinului Unirea si la fantani la Universitate vei auzi harpa, saxofon sau contrabas. Muzicienii provocati de Grolsch sunt la post de joi pana duminica, de trei ori pe zi:

– de la 8.30 la 9.30, sa te insoteasca spre munca, spre after, sau spre casa, in functie de zi si preferinte de lifestyle

– de la 12.30 la 13.30, sa-ti tihneasca pranzul

– de la 18.00 la 19.00, pentru un inceput de seara zen

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează