Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Filarmonica George Enescu. Stagiunea de marți seara. Deschiderea sezonului

0

Filarmonica George Enescu. Stagiunea de marți seara. Deschiderea sezonului cu numărul 12 , 2019 – 2020

De 12 ani, fiecare Stagiune de marți seara oferă ocazia unor întâlniri cu muzicieni români care studiază sau trăiesc în străinătate. Urmărim nu numai să îi facem cunoscuți și în țară ci să și reîmprospătăm dorința publicului de a asculta capodopere ale muzicii de cameră în interpretări inedite. Fiecare invitat al Stagiunii de marți seara își legitimează prezența cu o recunoaștere națională sau internațională. Printre cei care vor putea fi ascultați în curând pe scena Sălii Studio a Ateneului Român se numără violonștii Alexandru Axenti/ Chișinău, Dragoș Marian Rusanu ( Premiul II la concursul Kloster Schontal / Germania septembrie 2019), Ioana Popescu/Salzburg /SUA), Nicon Mladin/ Salzburg, Octavian Parlea / Londra, Darya Varlamova/Kiev, Vladyslava Haienko/Kiev, pianiștii Cristiana Achim/Londra, Maria Diana Petrache/Hanovra, Dominik Ilisz/Oradea, Alexander Maria Wagner /Londra, Alexandru Placinta/ Iasi, Nil și Nicon Mladin/Viena, Londra, Cristian Sandrin /Londra, Luca Rusu/Edinburgh, Robert Creimerman, violoncelistul Valentin Simion, trioul american alcătuit din Eli Eban – clarinet, Elias Goldstein – viola, Angela Draghicescu – pian, chitaristul Filip Zsombor (Budapesta/Brasov), DuoMolto (Academia „Liszt Ferenc” Budapesta)…

Stagiunea 2019-2020 începe marți, 8 octombrie, ora 19 cu un recital de vioară Alexandru Axenti /Chișinău, realizat în colaborare cu Asociația “Sempre Concerto Cornelia Bronzetti” /Câștigători concursuri internaționale.

Marți, 8 octombrie, ora 19, Ateneul Român, Sala mică
Alexandru Axenti – vioară
Olga Babadjan – pian

Program:

  • Johannes Brahms – Sonata nr. 1, în sol major, pentru pian şi vioară, op. 78
  • Ludwig van Beethoven – Sonata nr. 4, în la minor, pentru pian şi vioară, op. 23
  • George Enescu – Sonata “Torso“
  • B. Dubosarschi – Piesă de concert
  • B. Dubosarschi – Burlesca

Biletele se pot procura de la Casa de Bilete a Ateneului Român.
Program:Luni – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
Pentru rezervari accesati site-ul www.fge.org.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.