Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii propriul tău prieten! (atelier de creștere personală sănătoasă)

0

Cu toții vrem să avem prieteni pe care să ne putem baza. Îi căutam, îi găsim, îi păstrăm, îi mai și pierdem. Pe măsură ce și noi și viața evoluăm, se pot schimba și prieteniile. Însă ceva rămâne constant: eu rămân cu mine.

Sunt eu cel mai bun prieten al meu? Sau cel mai mare dușman? Mă încurajez sau mă sabotez? Mă premiez sau mă pedepsesc? Sunt tolerant sau necruțător cu mine însumi? Cum pot construi o relație sănătoasă, pe termen lung, cu mine însumi?

unnamed

În fata lumii întregi, în relație cu oricine și cu orice, în activitățile pe care le am de făcut sau în împlinirea pe care (simt nevoia să) o trăiesc, eu particip doar cu mine însumi. Atunci când îmi sunt mie prieten, mă accept suficient de bine, în toate aspectele mele și traiesc o viață echilibrată. Pentru că echilibrul în viață pornește din interior. Abia după ce construiesc acest echilibru, îl pot manifesta și atrage și în jurul meu.

Te invităm la acest atelier de 6 ore să descoperi începutul unei frumoase prietenii cu tine însuți.

Vom aborda subiecte precum:

Condițiile unei prietenii sănătoase, cu alții și cu mine însumi;

Convingeri cu potențial de creștere vs. convingeri limitative;

Instrumente de “împrietenire” cu mine însumi.

Te vor însoți cu drag: Anca Petrescu și Alina Drăgan.

Anca Petrescu este Personal Coach și trainer. După mai bine de 15 ani în organizații în roluri de resurse umane, și-a asumat provocarea de a sprijini oamenii în a-și descoperi potențialul și a administra conștient schimbarea în vieților lor. Cuvinte cheie pentru Anca: dezvoltare, NLP, mindfulness, psihologie, buddhism tibetan, constelații sistemice de familie, Reiki, pisici. ancapetrescu.ro

Alina Drăgan este o exploratoare care, după 12 ani în training și resurse umane, continuă să descopere moduri de a fi fericită. Crede foarte mult în explorarea conștientă a lecțiilor vieții și, la un nivel foarte practic, este interesată să contribuie la crearea unor spații de învățare și practică în care oamenii să devină conștienți de resursele lor interioare și exterioare astfel încât să trăiască cu pasiune și să strălucească chiar dacă stau acasă, au un loc de muncă, călătoresc prin lume, sau aleg să facă orice altceva.

Data: 1 februarie 2015, duminică

Ora: 10.00 – 16.00

Locație: Training Cafe (București, Str. Academiei nr. 17, et. 3)

Investiție: 170 RON

(include materialele de curs și coffee break. Nu include masa de prânz)

Discount-uri:

Early-bird: 150 RON pentru înscrieri până pe 16 ianuarie.

2 pack: dacă te înscrii cu un prieten –  în perioada early-bird 130 RON, iar începând cu 13 ianuarie 160 RON.

Discount-urile nu se cumulează.

Data limită înscrieri: 25 ianuarie. Locurile sunt limitate.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: onelife.contact@gmail.com

Plata se face prin transfer bancar. Detaliile se oferă la înscriere.

Informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon: 0723119601 (Anca Petrescu) și 0725520779 (Alina Drăgan).

 

one life

Atelierul ”Fii propriul tău prieten!” face parte din proiectul ONElife.

ONElife este un concept nou de program de dezvoltare personală organizat în vederea atingerii unui mult dorit echilibru interior. Programul include ateliere, coaching de grup și individual, grupuri de lucru terapeutic cu visele.

În drumul nostru prin viață, uneori pierdem câte o parte din noi, învățăm să o ignorăm sau suntem forțați să o ascundem. Or, să trăim viața din plin înseamnă, înainte de orice, să ne reîntregim ființa, să ne recuperăm părțile respinse din noi. Când? Acum! Nu ”mâine”, nu ”viața viitoare”. Se poate? Desigur! Avem un potențial uriaș. Cam de 10 ori mai mare decât toate resursele pe care le folosim în fiecare moment. Cum îl accesăm? Printr-un proces care are nevoie de câteva repere esențiale.

După mulți ani de analiză și dezvoltare personală, cei 4 co-fondatori ai proiectului ONElife trăiesc această nevoie constantă de dezvoltare. De aici a pornit și intenția de a oferi și altora un hub, un cadru profesionist, profund, ludic și sănătos pentru explorare, conștientizare și dezvoltare de resurse personale. Această viață pe care o trăim aici și acum merită toată atenția noastră!

Co-fondatorii ONElife sunt:
Anca Petrescu, Personal Coach și Trainer
Alina Drăgan, Trainer și Coach
Oana Moroșanu, Trainer
Paul Moroșanu, Psiholog Clinician

ONElife, your life! 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.