Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii Neconvențional cu AEGEE-București la ADfel!

0

AEGEE-București te așteaptă la Zilele Culturale ADfel organizat de IQads pe 21-23 septembrie în Fabrica între orele 17:00-22:00 cu multă energie și activități neconvenționale. AEGEE, pașaportul tău european va fi prezent la standul ADfel cu trei activități interactive și premii de oferit! Cele trei activități vor avea loc concomitent și vor reflecta valorile și principiile asociației.

Vizual ADfel

Prima activitate se numește #Pașaport European, iar la această activitate vizitatorii vor avea ocazia de a se fotografia în cadrul unei rame de forma unui pașaport european, care va cuprinde mascota AEGEE-București și mesajul „sunt cetățean european”. Pozele vor fi postate pe pagina evenimentului, precum și pe cea a organizației. A doua activitate se numește „Spune DArts la ADfel!” și reprezintă highlight-ul activării noastre din cadrul acestui eveniment. Vizitatorii vor juca darts încercând să nimerească o țară de pe harta Europei, iar în funcție de cea mai apropiată locală (filială) AEGEE de punctul nimerit, aceștia vor primi câteva informații despre locala respectivă, iar apoi vor avea un quiz despre drepturile cetățeanului european, unde vor fi premiați în funcție de numărul de răspunsuri corecte.

A treia activitate interactivă se numește „Gânduri pentru Europa!” unde vom avea un panou pe care trecătorii vor putea să scrie idei sau gânduri despre și pentru Europa.

Așa că AEGEE-București te invită să fii Neconvențional la Zilele Culturale ADfel! Intrarea este LIBERĂ! Urmărește-ne pagina de facebook: https://www.facebook.com/aegeebucuresti pentru informații noi și de asemenea, pe www.iqads.ro.

AEGEE-București (Asociația Studenților Europeni) reprezintă una dintre cele 188 de locale (filiale) existente în 40 de țări din Europa.AEGEE-București promovează valorile europene și își propune să îmbunătățească gradul de informare, implicarea activă a studenților și dezvoltarea personală și profesională a acestora, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.