Fii Moș Crăciun pentru o zi

0

Asociatia Create Yourself te invită să te alături campaniei umanitare “Fii Moș Crăciun pentru o zi”.

Cu ocazia Crăciunului ne dorim să aducem bucurie în sufletele a 200 de copii instituționalizați și din familii nevoiașe din orașele Bârlad, Vaslui și diferite localități din județ. Astfel, până pe data de 22 decembrie strângem pentru ei donații care constau în: jucării, rechizite, cărți, alimente ambalate, haine, încălțăminte, produse igienico-sanitare și produse de îngrijire personală.

Donațiile pot fi aduse la sediul Asociației Create Yourself din Bd. Corneliu Coposu nr.7, bl.104, ap.4, interfon 4, sector 3, București.

Campania Fii Moș Crăciun pentru o zi se desfășoară cu sprijin voluntar și cu susținerea diverselor instituții publice și private, prin implicare administrativ-logistică și donații. În acest an caravana de voluntari va ajunge în județul Vaslui, sâmbătă 23 decembrie.

Afla cum te poti implica pe site-ul campaniei https://www.fiimoscraciunpentruozi.ro/

și de pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/389037648199536/

Pentru indicații și mai multe detalii despre campanie ne puteți scrie la contact@cys.ro, sau ne puteti suna la 0741 010 358.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.