Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fii ecoambasador Recicleta intr-un internship de vis în vânzări și educație!

0

Esti tanar la inceput de drum? Vrei sa capeti mai multă experiența și sa dezvolti abilitati de vanzare și educatie, care îți vor fi utile în orice domeniu profesional? Vrei sa inveti si lucruri practice, iar studiile nu sunt suficiente? Esti pasionat de protectia mediului și vrei sa-i convingi pe alții de lucrurile importante pentru tine? Crezi ca solutiile depind de implicarea fiecaruia dintre noi?

Asociatia ViitorPlusare o solutie pentru tine: un internship de 4 luni pentru dezvoltarea intreprinderii sociale Recicleta, proiect derulat cu sprijinul ING Bank.

recicleta desen

De ce un internship in programul nostru?

 • Intr-o perioada scurta de timp poti acumula cunostinte si abilitati de vanzari și educatie;
 • Vei participa la cursuri de pregatire sustinute de specialisti in domeniul vanzarilor, comunicarii interpersonale și protectiei mediului;
 • Vei lucra intr-o echipa alaturi de alti tineri cu aceleasi idealuri;
 • Iti vei exersa abilitatile in mod practic, in viata reala si vei primi feedback si sprijin pentru a te dezvolta, in special in domeniul vanzarilor si al educatiei;
 • Vei interactiona direct cu reprezentanti ai companiilor si asociatiilor de proprietari unde s-ar putea extinde Recicleta cat si cu reprezentanti ai sponsorului programului;
 • Te vei putea implica in educatia de mediu a locatarilor si angajatilor din program;
 • Pentru ecoambasadorii cu cele mai bune rezultate avem si recompense pregătite;
 • După incheierea programului de 4 luni va exista și un post de asistent vanzari disponibil în cadrul proiectului Recicleta.


De ce Recicleta?

 • Este una din primele intreprinderi sociale din Romania, care imbina armonios aspectele unei afaceri, cu cele de mediu si sociale: oferim servicii de colectare selectiva a deseurilor pentru organizatii din Bucuresti care genereaza cantitati mici, contribuim la reciclare si salvarea resurselor naturale, transportam deseurile cu mijloace nepoluante – cargobiciclete iar angajatii care le conduc provin din randul grupurilor defavorizate.
 • Este un concept inovativ premiat in 2013 de European Investment Bank ca cel mai bun proiect de mediu si recunoscut de numeroase alte organizatii internaționale.
 • A obtinut un impact important pentru faza pilot (peste 250 de tone de deseuri trimise la reciclare cu doar 2 cargobiciclete, 2 posturi permanente pentru persoane defavorizate) iar acum tu poti face parte din extinderea initiativei.

Ce vei face în acest internship?

 • Vei ajuta la extinderea proiectului prin atragerea de noi firme și scări de bloc în programul de colectare selectiva a hartiei;
 • Vei ajuta la implementarea practica a parteneriatelor incheiate;
 • Vei ajuta la educarea pe teme de dezvoltare durabila și colectare selectiva a posibililor beneficiari ai proiectului.

Daca ti se potriveste, iata ce ai de facut:

 • Trimite-ne un CV si o scrisoare de motivatie la adresa hr@viitorplus.ro pana pe data de 22 iunie.
 • Persoanele potrivite vor fi invitate la un interviu iar cele selectate dupa interviu vor putea participa la o conferinta de pregatire la mijlocul lunii iunie, care va reprezenta si ultima etapa de selectie.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.