Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Fiecare doza conteaza, fiecare dintre noi conteaza”

0

Asociatia Non Profit Alucro a desfasurat o prezentare pentru elevii din American International School of Bucharest, cu sustinere din partea Ambasadei Poloniei la Bucuresti. Scopul acesteia a fost acela de a informa cat de importanta este reciclarea in vederea protejarii mediului inconjurator.

American School of Bucharest a fost gazda unei prezentari oferite de Asociatia Non Profit Alucro. Discutia a fost deschisa de Adina Magsi, Managerul General al Asociatiei, care a evidentiat importanta celor trei “R” si anume “Reduce, Reuse, Recycle (a reduce, a refolosi, a recicla).

every can counts

Prezentarea a fost destinata elevilor de clasa I, care au aflat de ce este important sa reciclam, si de asemenea cum pot fi reciclate in mod creativ dozele din aluminiu.

Copiii au fost informati si despre activitatea pe care o desfasoara Asociatia Non Profit Alucro in vederea reciclarii, programul “Every Can Counts”  dovedindu-se  in acest sens atractiv atat pentru ei, cat si pentru profesorii care au luat parte la discutie. Janice Myles, persoana responsabila cu organizarea evenimentului, din partea Scolii Americane, a afirmat ca “intr-adevar, fiecare doza conteaza si fiecare dintre noi conteaza prin efortul de a recicla”.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Ambasadei Poloniei la Bucuresti, prin prezenta Doamnei Crina Barladianu  si ajutorul acordat in organizarea acestuia.

Despre Alucro:

Asociaţia Non Profit Alucro este singura organizaţie din România care derulează campanii de informare dedicate colectării şi reciclării dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului că din 2011 Alucro reprezintă în România programul internaţional Every Can Counts – o platformă europeană răspândită în mari ţări precum UK, Irlanda, Franţa, Austria – desfăşoară ample activităţi de informare şi educare la nivel naţional, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborând astfel cu autorităţile Statului, companiile de profil (societăţi de salubritate, centre de colectare), diverse societăţi comerciale, ONG-uri şi instituţii de învăţământ dar şi printr-un dialog direct cu cetăţenii în cadrul evenimentelor publice. Mai multe detalii găsiţi pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.