Festival național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”

0

Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti şi Trupa de teatru AS în parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au deosebita plăcere să vă invite la cea de-a VII a ediție a Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”, un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.

Inscrierile la festival se fac pana la data de 7 aprilie.

banner2 fb

Festivalul național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş” se va desfăşura în luna mai 2014 la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” din Bucureşti.

Festivalul este organizat în două secțiuni şi are o durată de 3 zile :

  • Secțiunea I  – muzică;
  • Secțiunea a II-a.  – teatru;
  • Gala şi festivitatea de premiere.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza următoarelor documente:

  1. O înregistrare Avi/ Dvd (secțiunea teatru / muzică ),  Audio (secţiunea  muzică) ;
  2. Un C.V al trupei , care trebuie să conțină: lista cu distribuția în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obținute etc.).; date de contact.
  3. Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2013-2014 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), până pe data de 7 aprilie 2014. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestația în cadrul Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”.

Trupa câştigătoare a Marelui Trofeu la secţiunea teatru îşi va juca spectacolul pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti! Pentru consultarea regulamentului, cât şi a altor detalii vă rugăm accesați site-ul www.trupaas.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează