Festivalul „Povesti pentru copii si oameni mari”

0
Ministerul Culturii si Patrimoniului National si Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” organizeaza in perioada 17-21 decembrie 2012Festivalul „Povesti pentru copii si oameni mari”, care va avea loc in noul sediul al Bibliotecii Nationale si al Ministerului Culturii si Patrimoniului National.Evenimentul are ca scop educarea, informarea si implicarea copiilor si adultilor din Bucuresti si din zonele limitrofe in domeniul artelor spectacolului si include pe parcursul a 5 zile spectacole de opereta si musical ale Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, spectacole de papusi si marionete din Romania si din strainatate, spectacole muzicale, spectacole de magie, spectacole de teatru, concerte de colinde si o serie de ateliere dedicate artelor spectacolului (jocuri teatrale, prezentare de instrumente muzicale, introducere in butaforie, arta costumului, balet si dans popular sau pantomima), artelor vizuale (pictura, arta foto, modelaj in lut) sau ateliere de lucru manual cu tematica sarbatorilor de iarna.Festivalul se desfasoara sub deviza “joaca-te si invata” si ofera participantilor posibilitatea de a folosi arta ca mijloc de comunicare, raspunzand, in acelasi timp, unei nevoi acute, care se manifesta atat in randul familiilor aflate in cautarea unei oferte culturale de calitate, cat si in randul unor segmente de public care nu beneficiaza in mod curent de o asemenea oferta de spectacole.

 

Participarea la spectacolele si atelierele din cadrul festivalului este gratuita.

Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” este o institutie publica de cultura finantata de Ministerul Culturii si Patrimoniului NationalPARTENERII FESTIVALULUI “POVESTI PENTRU COPII SI OAMENI MARI”Organizatori:

Ministerul Culturii si Patrimoniului National

Teatrul National de Opereta “Ion Dacian

 

Parteneri principali:

Five`s InternationaELCOMEX

Parteneri:

Biblioteca Nationala a Romaniei

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa

Muzeul Taranului Roman

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”

Muzeul National de Arta Contemporana

Muzeul National de Istorie al Romaniei
Parteneri media:

Televiziunea Romana

Radio Romania Actualitati

Radio Romania Cultural

Radio Romania Muzical

Radio Romania Bucuresti FM

PARTENERII TEATRULUI NATIONAL DE OPERETA “ION DACIAN”

Parteneri principali:
Primaria Municipiului Bucuresti
Consiliul General al Municipiului Bucuresti


Cu sprijinul:
Primaria Sectorului 1 – Bucuresti

 

Parteneri:
Howard Jonshon

Five’s
Dracula – Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film
New Andrei Style

Parteneri media:
Radio Romania Cultural
Radio Romania International
Romania Libera
Affichage
Media Bloc
Spin Media
Revista BeWhere 
Revista Flacara
Oops Media
Liternet.Ro
Actualitatea Muzicala
Auto Expert
Yacht Expert
TABU
The Marketer
Bussiness Woman
ArtAct Magazine
calendarevenimente.ro
onlinegallery.ro
Copilul.ro

24 FUN

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează