Festivalul NexT / 13-18 aprilie 2010

1

Festivalul NexT editia a IV-a se desfasoara in perioada 13-18 aprilie 2010!
Competiţia Festivalului Internaţional de Film NexT arată în acest an mai puternică decât niciodată. Dintre cele 950 de scurt si mediu metraje înscrise pentru selecţie, directorul artistic Andrei Gorzo a ales, după trei luni de vizionări, 26 de titluri „cu personalitate”, provenind din 19 ţări de pe cinci continente.
Nici în acest an, din competiţia NexT nu puteau lipsi scurt metrajele multipremiate: fie că este vorba despre Diploma (r. Yaelle Kayam, Israel, 2009), premiat în secţiunea Cinéfondation a Festivalului de la Cannes; How I Met Your Father (r. Alex Montoya, Spania, 2008), câştigător al trofeului pentru scurt metraj la Sundance sau Derby (România, 2010), scurt metrajul lui Paul Negoescu selecţionat în competiţia Festivalului de la Berlin şi proiectat în premieră în România la NexT.
Mai multe informatii pe site-ul oficial nextproject.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.