Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Luminii. Frumusețea lucrurilor mărunte și a anilor copilăriei

0

Organizația Națională “Cercetașii României”, prin grupurile de cercetași din București vă invită sâmbătă, 16 mai 2015, în Parcul Carol, la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Luminii: Frumusețea lucrurilor mărunte și a anilor copilăriei!

Începând cu ora 20.30, odată cu lăsarea întunericului, vom aprinde împreună peste 10.000 de lumânări pe care le vom așeza în gulguțe confecționate manual de către cercetași de toate vârstele.

Pe parcursul zilei, vom desfășura activități interactive pentru toate vârstele: copiii vor fi pictați în personajele lor preferate, vor învăța să confecționeze propria cutiuță cu vise în cadrul atelierului de gulguțe, se vor bucura cu entuziasm în cadrul labirintului de gulguțe și a atelierului de baloane de săpun.

Foto_FL2

Cercetașii și-au propus ca în cadrul Festivalului Luminii să facă și un schimb liber cu cărți, intenţia fiind de a încuraja lectura, ca mod de a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte. Tot ce aveți de făcut este să împachetați o carte pe care ați citit-o, să scrieți un mesaj pentru viitorul cititor pe un post-it sau chiar pe ambalaj și să o aduceți la festival, iar noi ne asigurăm că nu rămâne fără stăpân și nici voi fără un loc gol în bibliotecă. Primiți la schimb, o nouă poveste!

Seara se va încheia cu un concert surpriză și un spectacol de lumini și foc, realizat de Incubator 107 și Firewinds!

Festivalul Luminii este un eveniment național sincron, organizat anual de către membrii Organizației Naționale “Cercetașii României” și tinerii voluntari locali. În anul 2015, festivalul ajunge la nivel național la cea de-a XI-a ediție și se va desfășura pe toată durata lunii mai în peste 25 de orașe din România.

Foto_FL1

Evenimentul este susținut de prieteni ai cercetășiei, care sprijină constant activitatea educațională a organizației: Primăria Municipiului București, ALPAB, Romfilatelia, Innobyte, Black Maria Production, Orășelul Cunoașterii, Incubator 107, Firewinds.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.