Festivalul Luminii 2012 “Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte”

0

În 19 Mai, între orele 21:00 și 23.00, Organizația Națională “Cercetașii României”, vă invită la Festivalul Luminii – un proiect sincron care se desfășoară în peste 15 de localități din România.

Festivalul Luminii (www.facebook.com/festivalul.luminii) este un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică creată timp de 2 ore cu zeci de mii de lumânări.

 

Viața de zi cu zi a devenit o adevarată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarțiti între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenție fiecare clipă pentru a reuși în ceea ce ne propunem și de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simți vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte.

Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă iar participanții se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată.

Detalii despre programul din fiecare localitate găsiți pe Facebook, în evenimentele create pentru fiecare locație. Festivalul Luminii are loc în Alba Iulia, Arad, Bacău, Bistrița Năsăud, Brașov, Brăila, București, Cluj Napoca, Deva, Hunedoara, Iași, Miercurea Ciuc, Onești, Oradea, Pașcani, Pildești, Râmnicu Vâlcea, Seini, Târgu Jiu, Tîrgu Mureș, Timișoara și Tulcea.

www.facebook.com/romanianscouts

www.cercetasiiromaniei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează