Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Jazz`n Foișor s-a încheiat cu un concert în parcul Kiseleff

0

Aylin & The Lucky Charms au încheiat seria de evenimente „Jazz’n Foişor” cu un concert în parcul Kiseleff pe care l-au susținut duminică, 24 august.

Organizat chiar de către Aylin & The Lucky  Charms, festivalul independent „Jazz`n Foișor” s-a încheiat cu un ultim concert susținut de trupă în parcul Kiseleff. La eveniment au participat câteva sute de persoane care au fredonat și au dansat pe ritmurile pieselor cântate de Aylin și trupa sa. Artiștii au prezentat publicului câteva dintre cele mai îndrăgite romanțe din istoria muzicii românești, în acorduri de jazz.

Spectacolul din Parcul Kiseleff a  fost ultimul din seria de trei concerte “Jazz’N Foișor”.

Jazz`n Foisor Kiseleff

Acesta s-a încheiat într-un mod inedit, cu răspunsul cântăreței Aylin Cadîr la provocarea Ice Bucket Challenge – http://on.fb.me/1qFztCl.

Precedentele evenimente au avut loc în parcurile Herăstrău și Cișmigiu. Aflat la a doua ediție, festivalul „Jazz`n Foișor” a prezentat un real succes încă de la prima reprezentație, fiecare concert fiind susținut în prezența a sute de bucureșteni.

Despre Aylin & The Lucky Charms

Aylin & The Lucky Charms funcționează în această formulă de doi ani și interpretează swing-uri, funk-uri și romațe aduse în actualitate. În anul 2013, Aylin & The Lucky Charms au lansat „Cloud”, primul album al trupei. Acesta a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, câteva dintre piesele de pe album  regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Recent, Aylin & The Lucky Charms au reuşit performanţa de a se număra printre finaliştii Unsigned Only Music Competition, un concurs internațional dedicat artiștilor independenți. Astfel, dintr-un total de 8.000 de piese înscrise în competiţie de către artiști din peste 100 de țări, „Chemistry” a lui Aylin & The Lucy Charms a ajuns în top 14 cele mai apreciate piese pop.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.