Festivalul International de Film DaKINO 22- 27 noiembrie 2010

0

DaKINO o sa fie incinematografele Patria, Sala Elvira Popescu si la Noul Cinematograf al Regizorului Roman din MTR.

Pentru ca festivalul este la editia cu numarul 20 – evenimentul de aniversare va fi concertul extraordinar sustinut de Goran Bregovic impreuna cu Wedding and Funeral Orchestra, vineri, 26 Noiembrie 2010, la Sala Palatului Bucuresti.

De asemenea evenimentele colatorale vor include dezbateri, workshop-uri, concerte, Gala de Deschidere si respectiv de Inchidere.

www.dakino.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează