Festivalul Integrării & KID’s SUMMER FAIR 2013

0

De 1 și 2 iunie, vă invităm la CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a și la KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a

asociatia conil

Asociația CONIL și Opera Comică pentru Copii vă invită la singurul Festival al Integrării, CONIL FEST,  pentru a celebra împreună, prin arte, dans și muzică, Ziua Internațională a Copilului.

De 1 și 2 iunie 2013, la Teatrul Giulești din Capitală se va desfășura CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII –a, organizat de Asociația CONIL și Opera Comică pentru Copii, în  parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București.

În paralel, în foaier va fi organizat târgul de oferte educaționale KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a.

CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII –a îți continuă tradiția, devenită deja renume, a promovării talentelor artistice de la cele mai fragede vârste, și va aduce pe scena Teatrului Giulești un număr de aproximativ 1300 de copii din peste 30 de instituții de învățământ privat și de stat – grădinițe, școli, cluburi pentru copii, școli speciale sau centre de plasament din București și din țară.

CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII –a își propune încă o dată să sprijine cât mai mulți copii cu nevoi educaționale speciale, dar și cu talente deosebite, în formarea lor artistică, pe drumul spre integrarea socială, în rândul copiilor tipici, și în învățământul de masă.

Astfel, pe scenă vor fi prezenți cu momente artistice variate, copiii de la Școala de Ambliopi “Austrului” din Capitală, cei de la Centrul nr. 3 pentru
Hipoacuzici sau din cadrul Liceului Tehnologic Special “Regina Elisabeta”
și mulți, mulți alții.

De pe scena festivalului nu vor lipsi momentele de dans clasic, modern și contemporan, dansurile populare, recitalurile muzicale și de poezii, demonstrațiile de arte marțiale sau momentele teatrale. Dincolo de bucuria prezenței pe scena de spectacol, toți micii artiști vor primi diplome, cadouri și premii generoase.

Simultan, în foaierul Teatrului Giulești va fi organizat târgul de oferte educaționale KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a, care va aduce cu sine numeroși invitați surpriză, ateliere recreative și distractive – Fun Science sau animație pentru copii – și spectacolele de teatru din foaier.

Evenimentul se adreseaza tuturor ofertanților de produse și servicii pentru copii și adolescenți între 3 și 18 ani: edituri, instituții de învățământ, medicină pentru copii, locuri de joacă, producători de jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, ș.a.

CONIL FEST are o bogată și frumoasă istorie: din anul 2009, data lansării sale, festivalul a “crescut” de la 200 de copii reuniți pe scena de spectacol, la peste 1000, pe parcursul edițiilor sale bi-anuale – de vară și de iarnă.

La cea mai recentă ediție a sa, a VI-a, din luna decembrie 2012, CONIL FEST a adus pe scena Palatului Național al Copiilor peste 1200 de copii talentați, într-un eveniment descris de participanți ca fiind un deplin succes.

Vă așteptăm așadar și de această dată în lumea copiilor talentați, și garantăm un eveniment deosebit, de calitate!

Vă invitam în mijlocul copiilor să-i sărbătorim împreună prin distracție, momente de neuitat și voie bună!

Intrarea este liberă.

Organizator: Asociația CONIL, Opera Comică pentru Copii

Partener: Primăria Sectorului 5.

Link-uri utile: asociatiaconil.wordpress.com/; www.youtube.com/watch?v=Z8Zh9fIwIu4

Conil Fest 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.