Festivalul Integrării & KID’s SUMMER FAIR 2013

0

De 1 și 2 iunie, vă invităm la CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a și la KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a

asociatia conil

Asociația CONIL și Opera Comică pentru Copii vă invită la singurul Festival al Integrării, CONIL FEST,  pentru a celebra împreună, prin arte, dans și muzică, Ziua Internațională a Copilului.

De 1 și 2 iunie 2013, la Teatrul Giulești din Capitală se va desfășura CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII –a, organizat de Asociația CONIL și Opera Comică pentru Copii, în  parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București.

În paralel, în foaier va fi organizat târgul de oferte educaționale KID’s SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a.

CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII –a îți continuă tradiția, devenită deja renume, a promovării talentelor artistice de la cele mai fragede vârste, și va aduce pe scena Teatrului Giulești un număr de aproximativ 1300 de copii din peste 30 de instituții de învățământ privat și de stat – grădinițe, școli, cluburi pentru copii, școli speciale sau centre de plasament din București și din țară.

CONIL FEST – Festivalul Integrării, ediția a VII –a își propune încă o dată să sprijine cât mai mulți copii cu nevoi educaționale speciale, dar și cu talente deosebite, în formarea lor artistică, pe drumul spre integrarea socială, în rândul copiilor tipici, și în învățământul de masă.

Astfel, pe scenă vor fi prezenți cu momente artistice variate, copiii de la Școala de Ambliopi “Austrului” din Capitală, cei de la Centrul nr. 3 pentru
Hipoacuzici sau din cadrul Liceului Tehnologic Special “Regina Elisabeta”
și mulți, mulți alții.

De pe scena festivalului nu vor lipsi momentele de dans clasic, modern și contemporan, dansurile populare, recitalurile muzicale și de poezii, demonstrațiile de arte marțiale sau momentele teatrale. Dincolo de bucuria prezenței pe scena de spectacol, toți micii artiști vor primi diplome, cadouri și premii generoase.

Simultan, în foaierul Teatrului Giulești va fi organizat târgul de oferte educaționale KID’s SUMMER FAIR 2013 – editia a III-a, care va aduce cu sine numeroși invitați surpriză, ateliere recreative și distractive – Fun Science sau animație pentru copii – și spectacolele de teatru din foaier.

Evenimentul se adreseaza tuturor ofertanților de produse și servicii pentru copii și adolescenți între 3 și 18 ani: edituri, instituții de învățământ, medicină pentru copii, locuri de joacă, producători de jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, ș.a.

CONIL FEST are o bogată și frumoasă istorie: din anul 2009, data lansării sale, festivalul a “crescut” de la 200 de copii reuniți pe scena de spectacol, la peste 1000, pe parcursul edițiilor sale bi-anuale – de vară și de iarnă.

La cea mai recentă ediție a sa, a VI-a, din luna decembrie 2012, CONIL FEST a adus pe scena Palatului Național al Copiilor peste 1200 de copii talentați, într-un eveniment descris de participanți ca fiind un deplin succes.

Vă așteptăm așadar și de această dată în lumea copiilor talentați, și garantăm un eveniment deosebit, de calitate!

Vă invitam în mijlocul copiilor să-i sărbătorim împreună prin distracție, momente de neuitat și voie bună!

Intrarea este liberă.

Organizator: Asociația CONIL, Opera Comică pentru Copii

Partener: Primăria Sectorului 5.

Link-uri utile: asociatiaconil.wordpress.com/; www.youtube.com/watch?v=Z8Zh9fIwIu4

Conil Fest 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează