Festivalul Grădinițelor, Școlilor și Cluburilor din București: CONILFEST

0

Va asteptam la CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a!

Daca se apropie Sarbatorile de Iarna, va asteptam la editia a VIII-a a traditionalului CONILFEST – Festivalul Integrarii!

Asociatia CONIL – Centrul de Performanta, in parteneriat cu ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, are placerea sa anunte, pentru 23 si 24 noiembrie 2013, in sala mare a Palatului National al Copiilor din Capitala, o noua editie a  CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a.

CONIL FestEvenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor artistice particulare si de stat din Bucuresti care vor oferi, fiecare, intr-o maniera interactiva, o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Aproximativ 1500 de mici artisti din peste 40 de institutii de invatamant sunt asteptati sa-si incante audienta: parinti, bunici si prieteni.

Sunt invitate sa participe, de asemenea, scolile speciale bucurestene care pregatesc copii cu dizabilitati.

Muzica, dansurile moderne sau populare, baletul clasic, teatrul – actorie si marionete -, demonstratiile de arte martiale si gimnastica aerobica vor compune si de aceasta data un spectacol unicat de zile mari!

In spiritul traditiei festivalului si al principiilor promovate de Asociatia CONIL, de pe scena nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copii si adolescenti cu nevoi educationale speciale. CONILFEST isi propune astfel, pentru inca o editie, sa fie un festival al integrarii in adevaratul sens, incurajand talentul de orice fel  si sprijinind cat mai multi copii cu dizabilitati.

Evenimentul va include, de asemenea, ateliere distractive si interactive, momente de animatie pentru copii, tombola cu premii. Intrarea este libera, iar distractia garantata!

Parteneri: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti – ISMB

Sponsori: Aqua Carpatica;Biofarm; Editura Corint; Selgros Cash&Carry; Danone; Asociatia M.A.M.E.; Dental Viv Clinique; Gymboland

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy;  Radio 3Net Florian Pittis; Revista Click pentru femei; clickpentrufemei.ro; clicksanatate.ro; urbankid.ro; blog.unawe.ro; romaniapozitiva.ro; teenpress.ro; eduromania.ro; gradinitebucuresti.ro; gradinite.com; scolisigradinite.ro; clopotel.ro; copilul.ro; babyonline.ro; bonesimenajere.ro.

 

Vezi si asociatiaconil.wordpress.com.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează