Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, care pune la dispoziția publicului informații în timp real

0

 

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, care pune la dispoziția publicului informații în timp real

 Aplicatie Enescu Festival 2017 Program complet cu calendar si posibilitate de selectie

Festivalul Internațional George Enescu lansează aplicația pentru smartphone, Android și IOS, pentru ediția 2017, care permite publicului să-și organizeze concertele la care participă într-o agendă specială, precum și să aibă acces la diverse informații utile. 

Festivalul Enescu 2017 lansează aplicația pentru smartphone, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS, care poate fi accesată în mod direct la link-urile din Google Play și Apple Store. Conform procedurilor Google și Apple, aplicația va fi disponibilă și prin căutare,  pentru descărcare, în termen de câteva ore. Aplicația oferă publicului mai multe facilități, precum: accesul la informații în timp real despre disponibilitatea biletelor la concerte, programul zilei în curs a Festivalului, posibilitatea de a selecta din întregul program concertele zilei, atât în varianta completă, cât și pentru fiecare serie de concerte în parte. În plus, evenimentele cu intrare gratuită sunt marcate într-o secțiune dedicată.

Aplicația Festival Enescu 2017 oferă de asemenea posibilitatea de a organiza concertele la care publicul participă într-o agendă specială, Festivalul Meu/ My Festival. Știrile la zi pot fi consultate în aplicație, precum și hărțile și adresele sălilor unde se desfășoară concertele.

Aplicația Festivalului Enescu 2017 a fost lansată mai târziu decât era prevăzut din cauza problemelor la site-ul Festivalului Enescu, www.festivalenescu.ro, generate de atacul informatic.

Ediția 2017 a Festivalului Internațional George Enescu aduce la București și în alte șapte orașe din țară peste 3.000 dintre cei mai aclamați artiști ai lumii, în peste 80 de evenimente.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.