Festivalul de Teatru pentru Elevi Ferdinand I, ediția a VII-a

0

În perioada 26-27 mai 2016, în Sala de festivități a Școlii Gimnaziale Ferdinand I, va avea loc Festivalul de Teatru pentru Elevi Ferdinand I, ediția a VII-a.

Acest eveniment se adreseaza elevilor din învățământul primar și gimnazial, din București (școli de stat, particulare și cluburi).

S-au inscris in concurs 21 de trupe, totalizand 200 de elevi.

Nu se percepe taxa la înscriere!

afis festival teatru 2016

Acest eveniment se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

Juriul are urmatoarea componență: Președinte – actorul Boris Petroff;
Membri: actrița Crenguța Hariton – Teatrul C.I. Nottara, lect.univ.dr. Bogdana Darie – UNATC I.L. Caragiale București.
Premiile sunt următoarele: Trofeul Ferdinand I, Premiul I, II, III monolog și trupă primar și gimnazial, cel mai bun actor/actriță în rol principal și secundar primar și gimnazial, premiul pentru originalitate, cele mai frumoase costume, premiul de popularitate, cel mai bun afiș.
Parteneri: ISMB, IS2, Primăria sectorului 2, Asociația Părinților Școlii Nr.64 Ferdinand I, Radio Itsy Bitsy, SfatulPărinților.ro, România pozitivă, 121.ro

Sponsori: All Points Advertising, Editura CD Press, PDE Strategii și Investiții, The Left Hand – Catering, Editura Curtea Veche, Editura Art, Editura Arthur

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.