Festivalul de Teatru pentru Elevi Ferdinand I, ediția a VI-a

0

În perioada 28- 29 mai 2015, în Sala de festivități a Școlii Gimnaziale  Ferdinand I, va avea loc Festivalul de Teatru pentru Elevi Ferdinand I, ediția a VI-a.

Acest eveniment se adreseaza elevilor din învățământul primar și gimnazial, din București (școli de stat, particulare și cluburi).

La această ediție s-au înscris peste 200 de elevi! Le mulțumim pentru interes și încredere!

Nu se percepe taxa la înscriere!

Acest eveniment se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României.

Juriul are urmatoarea componență: Președinte – actorul Boris Petroff;

Membri: actrița Crenguța Hariton – Teatrul C.I. Nottara, lect.univ.dr. Bogdana Darie – UNATC I.L. Caragiale București.

Premiile sunt următoarele: Trofeul Ferdinand I, Premiul I, II, III monolog și trupă primar și gimnazial, cel mai bun actor/actriță în  rol principal și secundar primar și gimnazial,  premiul pentru originalitate, cele mai frumoase costume, premiul de popularitate, cel mai bun afiș.

1

Parteneri: ISMB, IS2, Primăria sectorului 2, Asociația Părinților Școlii Nr.64 Ferdinand I, Radio Itsy Bitsy, SfatulPărinților.ro,  România Pozitivă.

Sponsori: All Points Advertising, Editura CD Press, PDE Strategii și Investiții, The Left Hand – Catering, Editura Curtea Veche…

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează