Festivalul de teatru amator „AMA-torissima”

0

În perioada 22-24 septembrie, Teatrul InDArt vă invită să pășiți în universul captivant al teatrului amator, la ediția 1.1 a Festivalului AMA-torissima!             

   Festivalul-concurs promovează actorii amatori talentați din București și școlile de teatru unde s-au format, și, în același timp, e un prilej de celebrare a artei dramatice în toată splendoarea ei.

Organizatorii festivalului sunt Teatrul InDArt și Teatru Infinit, iar reprezentațiile vor avea loc pe scena teatrului Infinit – Str. Mihai Eminescu, nr 127, sector 2.

Spectacolele prezentate în cadrul Festivalului AMA-torissima sunt selectate cu grijă pentru a oferi publicului o experiență teatrală memorabilă. Fiecare producție este o incursiune în lumea magiei scenice, o călătorie în universuri paralele și o oglindă a societății în care trăim. Actorii amatori care urcă pe scena acestui festival aduc cu ei emoție, autenticitate și o bucurie sinceră de a interpreta roluri diverse.

Festivalul AMA-torissima este un eveniment care strălucește prin forța și pasiunea actorilor amatori și prin calitatea spectacolelor prezentate. Este un loc unde visele se împlinesc, unde teatrul devine o formă de artă accesibilă tuturor, iar publicul are privilegiul de a fi martor la ascensiunea unor talente remarcabile. Publicul este așteptat în această călătorie extraordinară în lumea teatrului amator, pentru a descoperi frumusețea și profunzimea acestei arte minunate.

Școlile de teatru participante: Art School Bravissimo, Phoenix Art School, ImpACT ART, Victory of Art,Dream&Act, Breasla Actorilor, AMA-T Act School.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe site: https://indart.ro/festivalul-de-teatru-AMA-torissima.html .

Biletele sunt disponibile pentru achiziţionare prin intermediul partenerilor oficiali de ticketing: mySTAGE, ambilet.ro. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.