Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul de Cățărat – Puternici Împreună

0

 Festival de cățărat pentru deficienții de vedere

Sâmbătă, 23 noiembrie, este una dintre acele zile din an în care Centrul de escaladă Climb Again se umple. Se umple cu mai bine de 70 de copii și tineri cu deficiențe de vedere, veniți de la toate cele șapte școli speciale din țară – două școli din Bucuresti – școala gimnazială și liceu, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, Liceul Teoretic Iris Timisoara, Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, Liceul Special Moldova – Târgu Frumos și Liceul special „Sfanta Maria” Arad. Alături de puștii cu deficiențe de vedere vor participa și 30 de copii tipici, pentru a înlesni incluziunea și distracția.

Organizatorii au pregătit surprize și doze de adrenalină care să îi facă pe copii să petreacă timp împreună: escaladă pe perete vertical, activități specifice unui parc de aventură și tiroliană, joc, povești, toate având ca beneficiari direcți copiii și tinerii cu deficiențe de vedere, dar și incluziunea și legarea de prietenii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.