Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Concurs Primăvara Folk-ului

0

Muzica este un element care ne leagă, indiferent de religie, naționalitate sau vârstă. Muzica este cea care pune un zâmbet pe fețele noastre sau ne emoționează până la lacrimi, iar de aceea, noi, Liga Studenților Electroniști, ne dorim să îi aducem un omagiu.

În data de 26 Aprilie 2018, Casa de Cultură a Studenților – București va fi gazda celei de-a patra ediții a festivalului concurs: „Primăvara Folkului”, organizat de Liga Studenților Electroniști din cadrul Faculății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Începând cu ora 20:00, scena CCSB va susține atât nume mari ale folkului, cât și iubitori ai muzicii ce doresc să își facă debutul ca artiști.

Pentru că folk-ul este mai puțin un gen muzical și mai mult o stare de spirit, vom pune mare accent pe felul în care transmiți această idee, pe creație și originalitate, pe emoția transmisă și pe interpretare. În funcție de categoria aleasă, fiecare concurent sau trupă trebuie să pregătească o piesă proprie, pentru COMPOZIȚIE, sau o melodie a unui artist consacrat, pentru categoria INTERPRETARE. Aceștia vor cânta pe scena Casei de Cultură a Studenților în fața juriului format din artiști ai muzicii folk precum Eugen Avram, Ovidiu Mihăilescu, Bebe Astur, Mihai Moșoi, Cristian Mihai, Dan Durbaca, Marius Matache, Nicu Zotta și un reprezentant al Ligii Studenților Electroniști.

Drintre cei ce au ales să susțină această ediției a evenimentul Primăvara Folkului ne bucurăm să enumerăm Jurnalul Național, Centrul Cultural Nicolae Bălcescu, Rock FM, Flora Studio, Cancan, bucureșteni.ro, înOraș.ro.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor  pasionaților de muzică folk, iar înscrierea se face completând formularul următor  http://primavarafolkului.lse.org.ro/ până în data de 23 Aprilie 2018, la ora 23:59.

Ușile Casei de Cultură a Studenților sunt larg deschise pentru orice iubitor al muzicii care își dorește să petreacă câteva ore bucurându-se de interpretarea șlagărelor cunoscute sau necunoscute, așadar, te invităm și pe tine să te alături experienței în data de 26 Aprilie!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.