Festivalul Centrului Vechi pe strazile Lipscani, Smardan, Franceza / 26 august – 18 septembrie 2011

0

Vesti bune pentru bucuresteni si pentru turistii din Capitala. Toamna aduce Festivalul Centrului Vechi! Zona centrului istoric din Bucuresti va deveni locul de desfasurare a numeroase spectacole de strada, teatru, muzica live, acrobatii, circ, jonglerii, mima, dans etc.

In perioada 26 august – 18 septembrie 2011, timp de patru weekend-uri consecutive, trupe de teatru si muzica, cu notorietate si renume international, vor anima strazile Lipscani si Smardan, Franceza si Sf. Dumitru.

Organizatorul este Primaria Bucuresti si mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul oficial festivalulcentruluivechi.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează