Festivalul „B-FIT in the Street”

0
„Primăria Municipiului Bucureşti organizează prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, în perioada 28 – 31 mai, cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă ”B-FIT in the Street”.
13 trupe din întreaga Europă vor da culoare şi un îmbietor aer de sărbătoare capitalei noastre, atât prin spectacole fixe cât şi mobile. Spectacolele fixe se vor desfăşura pe/în: EsplanadaTNB, Piaţa Constituţiei, Parcul Izvor, Piaţa “George Enescu”, Parcul Colţea, Parcul Unirii şi Parcul Cişmigiu. De asemenea mici reprezentaţii mobile vor străbate străzile Capitalei în fiecare zi a festivalului. Nu vor lipsi nici paradele din încheierea serilor de spectacol. Acestea vor avea loc pe trasee către Piaţa Constituţiei, dinspre Piaţa Unirii şi Parcul Cişmigiu.” Continuarea pe lumebuna.ro sau pe ArCub

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează