Festivalul “Adevărul despre daci” 2013, ediția I

0
Intre 8 si 10 noiembrie are loc la Muzeul Taranului Roman  Festivalul “Adevărul despre daci” 2013, ediția I realizat de catre Asociatia Geto-Dacii in parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Asociația Tezaur Românesc, Atelierul Ziurel și Atelierul de Haine.
Pe parcursul celor 3 zile publicul va putea participa la lansarea unor filme documentare si carti, conferinte, ateliere de olarit si fierarie, prezentarea practică a tehnicilor de luptă dacice, expoziție cu vânzare de artă plastică și vestimentară de inspirație dacică și tradițională. De asemenea produsele traditionale vor putea fi cumparate in cadrul unei expozitii de alimente romanesti.

Pentru programul complet al evenimenutlui: www.geto-dacii.ro/festival-dacic-2013

FB1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează