Festival de scurtmetraj „Betting on shorts”, Bucuresti 14 noiembrie ’09

1

Festivalul international de scurtmetraj „Betting on shorts”, Bucuresti 14 noiembrie ’09

The Ark – Bursa Mărfurilor, 14 noiembrie, orele 20:30 – 23:30

controlVino la Betting on shorts, pariaza pe filmul castigator si castiga premii oferite de ICR, Empire Video Production, Ucin si Dakino. Betting on Shorts este un festival international de scurtmetraj care se desfasoara anual, simultan în 11 orase europene. Tema de anul acesta este CONTROL. Juriul romanesc este format din Irina-Margareta Nistor, Florin Piersic Jr. si Adrian Sitaru.
Afla mai multe informatii si vizioneaza trailerele (disponibile incepand cu 7 noiembrie) pe site-ul ICR sau pe site-ul festivalului bettingonshorts.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.