Festival de jazz la Green Hours / 20 – 23 mai 2010

1

Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest, editia din 2010 va avea loc între 20 – 23 mai în Grădina Green Hours din Bucuresti.

Spatiul de pe Calea Victoriei 120 este modernizat special pentru acest eveniment.Programul festivalului cuprinde 4 grupuri de excepţionali muzicieni din Europa precum şi 4 configuraţii dintre cele mai valoroase ale muzicienilor de jazz din România.

Potrivit feeder.ro, Green Hours INTERNATIONAL JAZZ Fest este o manifestare culturală independenta iniţiată în mai 2008, ca prim festival internaţional al unui club din România.

Informatii despre bilete pe feeder.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.