Festival de creatie si interpretare a poeziei “IANUS” @ Scoala Ferdinand I din Bucuresti

0

INCEPUT

IANUS: inceput de an, inceput fara pereche, Eminescu, cuvinte, dumnezeire.

Si totusi noi, pamantenii, indraznim  sa aducem in fata dumneavoastra  inceputul unui proiect: editia I a unui festival de poezie in care copiii sunt maestrii cuvintelor: Festivalul de creatie si interpretare a poeziei “IANUS”.

Privim inapoi la creatiile poetilor si le recitam cu bucurie, dar viitorul este telul nostrum. Copiii care insira cuvinte pornite din sufletul lor pur, poate stangace sau naive, dar cu siguranta cu talent. Talent care se cere promovat si incurajat.

Aceasta ne propunem in data de 15-16 ianuarie la “Scoala Gimnaziala Ferdinand I” pentru toti copiii din Bucuresti care sunt in invatamantul primar si gimnazial.

 

Pe site-ul nostru: www.scoalaferdinand.com, puteti descarca fisa de inscriere si regulamentul.

Va asteptam cu bucurie!

Director,

Prof. Violeta Dascalu

afis festival poezie pentru site

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.