Festival de creatie si interpretare a poeziei “IANUS” @ Scoala Ferdinand I din Bucuresti

0

INCEPUT

IANUS: inceput de an, inceput fara pereche, Eminescu, cuvinte, dumnezeire.

Si totusi noi, pamantenii, indraznim  sa aducem in fata dumneavoastra  inceputul unui proiect: editia I a unui festival de poezie in care copiii sunt maestrii cuvintelor: Festivalul de creatie si interpretare a poeziei “IANUS”.

Privim inapoi la creatiile poetilor si le recitam cu bucurie, dar viitorul este telul nostrum. Copiii care insira cuvinte pornite din sufletul lor pur, poate stangace sau naive, dar cu siguranta cu talent. Talent care se cere promovat si incurajat.

Aceasta ne propunem in data de 15-16 ianuarie la “Scoala Gimnaziala Ferdinand I” pentru toti copiii din Bucuresti care sunt in invatamantul primar si gimnazial.

 

Pe site-ul nostru: www.scoalaferdinand.com, puteti descarca fisa de inscriere si regulamentul.

Va asteptam cu bucurie!

Director,

Prof. Violeta Dascalu

afis festival poezie pentru site

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează