Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival de Craciun „A fost un om, dar Fiu de Dumnezeu”, ediţia a X-a

0

Sâmbătă, 6 decembrie, ora 19.00, Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Bucureşti)

– intrarea liberă –

Formaţia de muzică gospel New Levites prezintă cea de-a X-a ediţie a Festivalului „A fost un om… dar Fiu de Dumnezeu”, sâmbătă, 6 decembrie, ora 19.00, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Bucureşti). Evenimentul, un cadou extraordinar organizat cu prilejul Naşterii Mântuitorului, adună la un loc artişti-surpriză care trec dincolo de semnificaţia comercială a Crăciunului si se bucură împreună cu spectatorii de motivul real al sărbătorii: venirea pe lume a Mântuitorului. Intrarea este liberă.

Înfiinţat în anul 2005, Festivalul de muzică independent intitulat  „A fost un om… dar Fiu de Dumnezeu”, a adunat sute de muzicieni din ţară şi străinătate care şi-au propus ca prin cântecele lor să aducă un prinos Celui Născut la Betleem: Iisus Hristos.

Printre invitaţii ediţiei din 2013 s-au numărat cântăreaţa de jazz Maria Răducanu, soprana    Svetlana Sicencova, compozitorul Liviu Treistaru, Bethel Brass Band, Corala SfElena. Stilurile muzicale abordate în ultimii zece ani au fost variate: de la muzica corală la pop, de la opera la soul, gospel sau blues, de la muzica instrumentala la jazz, funk sau rock, totul presărat, nu de puţine ori, cu versuri recitate de actori români cunoscuţi.

Afis Festival 2014

Formaţia  New Levites a luat fiinţă în anul 2004, în Bucureşti, avându-i ca membri fondatori pe Cătălin Snop, Emanuel Picu şi Daniel Picu. Odată cu plecarea lui Cătălin din trupă, la sfârşitul anului 2007, formaţia a abordat un stil muzical propriu, concretizat în albumul  „Cântec nou… într-o lume cenzurată”, ocazie cu care cei doi artişti au debutat ca şi cantautori. Ulterior a fost lansat albumul de Crăciun  „Drumul Magilor” (2009) şi albumul  „Gospel Stories 1″ (2012) cu piese gospel tradiţionale în limba engleză.

De-a lungul timpului, New Levites a concertat în bistro-uri, şcoli, resorturi hoteliere, biserici, mall-uri, pieţe şi alte locuri publice, participând totodată şi la numeroase emisiuni de radio şi televiziune. 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.