Festival de ceai si cafea, Bucuresti 22-29 august 2009

4

Ceai, cafea, ambient, relaxare şi world music! Acestea sunt propunerile unui festival de relaxare! Festival de ceai şi cafea în Bucureşti! Lasă-ţi paşii purtaţi pe la ceainăriile cu fast şi eleganţă, bucură-te de cafea pe ritmuri sud americane sau ruseşti!

Tea& Coffee Festival – un festival cu stil
„Va amintiti “ceaiurile” care se organizau in Bucurestiul de altadata? Cu siguranta ati auzit de Five O’Clock sau de faptul ca toate tratatele importante ale lumii orientale se semnau “la o cafea”.
Ei bine,” iesitul la ceai” sau “la o cafea” a fost dintotdeana un adevarat motiv de a socializa, de a incheia afaceri importante, sau, de ce nu, de a lega prietenii.
afis48x68-01_mic2Ceaiul si cafeaua, nu sunt simple bauturi, ci singurele ce au in spate o istorie, o traditie si o intreaga cultura extrem de complexa.
Din pacate romanii au inceput sa uite de “ceaiurile dansante” de altadata. Mai mult, au inceput sa uite pur si simplu sa consume ceai si cafea. Conform Raportului Anual al International Coffee Organization (ICO ), Romania se afla printre ultimele locuri in Europa la consumul anual de ceai si cafea.
Tea & Coffee Festival este singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate acestor doua bauturi consumate zi de zi in intreaga lume.
Tea& Coffee Festival doreste sa promoveze latura social- culturala a consumului de ceai si cafea, sa aduca in actualitate traditiile servirii ceaiului, muzica, dansul si teatrul.
Tea& Coffee Festival isi propune totodata sa reuneasca, intr-un cadru agreabil, informal, producatori, importatori de ceai, cafea, adjuvanti, aparatura, vesela, ceainarii, cafenele si specialisti, care sa ofere publicului o informare si o consiliere adecvata cu privire la beneficiile consumului de ceai si cafea.
Totodata, Tea& Coffee Festival doreste ca, de la an la an, cu fiecare noua editie, sa devina un festival de traditie, un eveniment socio-cultural de amploare, un prilej de intemeiere de noi relatii, personale sau de afaceri, intr-o ambianta placuta, relaxanta.”

PROGRAM „Tea&Coffee Festival”, 22-29 august 2009
Duminica, 23 august – Lente&Cafea (Str. Gen. Praporgescu Nr. 31)

Ceremonia Ceaiului în Japonia

Rezervari la: 031 10 20 661 rezervari@lente.ro

 

Marţi, 25 august, orele 20:00 – Serendipity (str. Dubrava Roşie nr. 12)

Ceai si muzica traditionala ruseasca cu Nataly Group

Rezervari la: 0743 283 342; 021 211 31 00 ; events@serendipity-tea.ro

 

Joi, 27 august, orele 21:00 – Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2)

Cafea cu arome de muzica sud-americana – trupa Jezebel

Rezervari la: 0721-102102 ; silvana@cafepedia.ro

 

Vineri, 28 august, între orele 10:00 şi 20:00 – Palatul Şutu

(Muzeul Municipiului Bucureşti, b-dul I.C. Bratianu nr. 2)

EXPOZIŢIE DE CEAI, CAFEA ŞI ACCESORII

(…şi…ateliere de olărit, ceremonii şi tradiţii de servire a ceaiului şi cafelei, muzică şi dans)

 

Sambata, 29 august, orele 17:00 – Cafe Verona-terasa Cărtureşti ( Str. Arthur Verona, nr. 13, sect. 1, Bucureşti)

Five O’Clock – teatru scurt cu Liliana Farcas, Florin Lazarescu, Irina Sarbu, Casiana Suteu
Rezervari la: 0722233114; office@media-events.ro

Mai multe informaţii pe site-ul http://tea-coffee.ro/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

4 comentarii

  1. Pingback: Festivalul de ceai si cafea incepe sambata | Lume Buna

  2. Pingback: Strangers on the Net » Festivalul ceaiului şi al cafelei (22-29 august)

  3. Pingback: Festivalul ceaiului şi al cafelei (22-29 august) | Pe net!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.