Festival de ceai si cafea, Bucuresti 22-29 august 2009

4

Ceai, cafea, ambient, relaxare şi world music! Acestea sunt propunerile unui festival de relaxare! Festival de ceai şi cafea în Bucureşti! Lasă-ţi paşii purtaţi pe la ceainăriile cu fast şi eleganţă, bucură-te de cafea pe ritmuri sud americane sau ruseşti!

Tea& Coffee Festival – un festival cu stil
„Va amintiti “ceaiurile” care se organizau in Bucurestiul de altadata? Cu siguranta ati auzit de Five O’Clock sau de faptul ca toate tratatele importante ale lumii orientale se semnau “la o cafea”.
Ei bine,” iesitul la ceai” sau “la o cafea” a fost dintotdeana un adevarat motiv de a socializa, de a incheia afaceri importante, sau, de ce nu, de a lega prietenii.
afis48x68-01_mic2Ceaiul si cafeaua, nu sunt simple bauturi, ci singurele ce au in spate o istorie, o traditie si o intreaga cultura extrem de complexa.
Din pacate romanii au inceput sa uite de “ceaiurile dansante” de altadata. Mai mult, au inceput sa uite pur si simplu sa consume ceai si cafea. Conform Raportului Anual al International Coffee Organization (ICO ), Romania se afla printre ultimele locuri in Europa la consumul anual de ceai si cafea.
Tea & Coffee Festival este singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate acestor doua bauturi consumate zi de zi in intreaga lume.
Tea& Coffee Festival doreste sa promoveze latura social- culturala a consumului de ceai si cafea, sa aduca in actualitate traditiile servirii ceaiului, muzica, dansul si teatrul.
Tea& Coffee Festival isi propune totodata sa reuneasca, intr-un cadru agreabil, informal, producatori, importatori de ceai, cafea, adjuvanti, aparatura, vesela, ceainarii, cafenele si specialisti, care sa ofere publicului o informare si o consiliere adecvata cu privire la beneficiile consumului de ceai si cafea.
Totodata, Tea& Coffee Festival doreste ca, de la an la an, cu fiecare noua editie, sa devina un festival de traditie, un eveniment socio-cultural de amploare, un prilej de intemeiere de noi relatii, personale sau de afaceri, intr-o ambianta placuta, relaxanta.”

PROGRAM „Tea&Coffee Festival”, 22-29 august 2009
Duminica, 23 august – Lente&Cafea (Str. Gen. Praporgescu Nr. 31)

Ceremonia Ceaiului în Japonia

Rezervari la: 031 10 20 661 rezervari@lente.ro

 

Marţi, 25 august, orele 20:00 – Serendipity (str. Dubrava Roşie nr. 12)

Ceai si muzica traditionala ruseasca cu Nataly Group

Rezervari la: 0743 283 342; 021 211 31 00 ; events@serendipity-tea.ro

 

Joi, 27 august, orele 21:00 – Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2)

Cafea cu arome de muzica sud-americana – trupa Jezebel

Rezervari la: 0721-102102 ; silvana@cafepedia.ro

 

Vineri, 28 august, între orele 10:00 şi 20:00 – Palatul Şutu

(Muzeul Municipiului Bucureşti, b-dul I.C. Bratianu nr. 2)

EXPOZIŢIE DE CEAI, CAFEA ŞI ACCESORII

(…şi…ateliere de olărit, ceremonii şi tradiţii de servire a ceaiului şi cafelei, muzică şi dans)

 

Sambata, 29 august, orele 17:00 – Cafe Verona-terasa Cărtureşti ( Str. Arthur Verona, nr. 13, sect. 1, Bucureşti)

Five O’Clock – teatru scurt cu Liliana Farcas, Florin Lazarescu, Irina Sarbu, Casiana Suteu
Rezervari la: 0722233114; office@media-events.ro

Mai multe informaţii pe site-ul http://tea-coffee.ro/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

4 comentarii

  1. Pingback: Festivalul de ceai si cafea incepe sambata | Lume Buna

  2. Pingback: Strangers on the Net » Festivalul ceaiului şi al cafelei (22-29 august)

  3. Pingback: Festivalul ceaiului şi al cafelei (22-29 august) | Pe net!

Comentează