Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FengShui pentru tine și căminul tău

0

FengShui (în traducere “vânt & apă”) este o ştiinţă străveche care se bazează pe calcule şi observaţii de-a lungul a peste 5000 de ani şi provine din China. Are că scop optimizarea relaţiei dintre om şi mediul în care trăieşte.

Află în cadrul atelierelor ce este şi ce nu este fengshui, cum funcţionează şi …cum nu funcţionează…

Feng Shui

Modulul 1 (15 septembrie): Fengshui-ul casei – punem bazele unui ambient armonios

–           facem o incursiune în şcoala formelor

–           abordăm noţiunile legate de chi, yin/yang, cele cinci elemente

Modulul 2 (22 septembrie) : Fengshui-ul personal

–           studiem îndeaproape Ba Gua (numită şi Pakua)

–           stabilim numărul Kua pentru pentru a ne raporta în mod optim la spaţiul pe care îl locuim.

Modulul 3 (28 septembrie) :

–           este dedicat în întregime căminului vostru şi întrebărilor legate de acesta. Pentru această sunteţi rugaţi să aduceţi planul casei/al apartamentului, cu punctele cardinale cât mai precise. Vom vorbi despre activări, remedii şi tot ce aveţi pe suflet legat de căminul vostru.

Persoanele care vor fi participat la fiecare din cele trei module primesc un voucher în valoare de 50 RON, pe care îl va putea folosi în decursul lunii octombrie 2014 pentru oricare din serviciile oferite de Doris.

***ştiai că există îmbrăcăminte fengshui – articole textile bioenergetice, pentru o stare fizică şi emoţională echilibrată?***

Cu cine?

Doris GabrielleRenkert: Maestru Reiki Uşui şi KarunaReiki, Specialist FengShui, Facilitator constelaţii sistemice şi familiale (în grup şi individual), Consilier spiritual & terapeut.

Sunt pasionată de tot ce ne ajută pe noi că oameni să ne găsim echilibrul interior şi armonia cu noi şi tot ce ne înconjoară.

Cu ce?

Agendă, îmbrăcăminte comodă, planul casei

Când?

luni@incubator107 , 15 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

luni@incubator107 , 22 septembrie 2014 de la 19:00 la 21:0

duminică@incubator107 , 28 septembrie 2014 de la 15:00 la 17:0

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.