Fauritori in Companii, acces la inspiratie si bun gust

0

Fauritori in Companii

Acces la inspiratie si bun gust

In perioada 1 aprilie – 1 iulie 2013, Comunitatea Fauritori desfasoara Campania Fauritori in Companii, avand ca obiectiv promovarea artistilor reprezentativi din domeniul handmade in mediul corporate si crearea unor canale coerente de acces catre aceasta categorie de produse. Fauritorii sunt deja prezenti on-line prin catalogul Fauritori de Frumos www.fauritori.ro, iar in curand se va deschide in Bucuresti showroomul Fauritori – intentionat ca cel mai divers magazin de prezentare handmade, design & art din Romania.

Ce inseamna, concret, Fauritori in Companii?

Echipa Fauritori se va deplasa la sediul companiilor inscrise in program. Intr-un interval orar agreat in prealabil, angajatii vor avea ocazia sa intre in contact cu cele mai noi creatii ale artistilor handmade de top din Romania.

Accesul la colectiile Fauritori este salutar si din perspectiva faptului ca angajatii corporatiilor nu au timpul necesar pentru a cauta si a surprinde colectiile valoroase, mai ales ca acest segment de nisa este fluctuant, supus fiind spontaneitatii si nepremeditarii momentelor de inspiratie.

Avantajele campaniei Fauritori in Companii

Prin aceasta campanie oferim sansa unui numar cat mai mare de oameni sa intre in contact cu finetea si puritatea obiectelor realizate manual. Simtamintele de uimire si bucurie pe care le trezeste de cele mai multe ori contactul cu un obiect faurit, si care nu este rezultatul unui process tehnologic multiplicativ, ci al mainilor si inspiratiei unui om talentat, este unul dintre efectele implicite ale campaniei Fauritori in Companii.

Pana la intalnirea cu Fauritorii, va propunem sa vizitati catalogul on-line Fauritori de Frumos la adresa www.fauritori.ro. De asemenea, asteptam sa ne scrieti la adresa fauritori@gmail.com pentru programarea unei vizite a Fauritorilor la sediul companiei dumneavoastra.

Fondurile care se vor obtine ca urmare a acestei campanii vor fi directionate catre finalizarea spatiului de expunere permanenta a produselor handmade, Showroom-ul Fauritori, dar si catre promovarea artistilor prin sesiuni foto profesionale si achizitionarea de materiale de calitate.

AFIS FAURITORI

Despre Fauritori

Fauritori este o initiativa de sustinere si promovare a artistilor si artizanilor de top din Romania, gandita din perspectiva inlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual. In catalogul Fauritori de Frumos ne propunem sa prezentam pe cei mai buni dintre creatorii hand-made, selectivitatea cu care ne construim lista de artisti fiind o masura a calitatii si creativitatii obiectelor expuse.                            

www.fauritori.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează