Fara spray-uri sau vopsele, folosind doar apa sub presiune!

0

Reverse graffiti scoate la iveala Curator.ro

Prin reverse graffiti, www.Curator.ro a iesit la iveala! Fara spray-uri sau vopsele, folosind doar apa sub presiune, Curator.ro si-a facut loc in oras intr-un mod cat se poate de natural si curat!
Reverse graffiti, cunoscut si sub numele de “clean tagging” sau “green graffiti”, este o metoda prin care poti crea imagini temporare prin indepartarea prafului de pe o suprafata. Este o tehnica prietenoasa cu mediul, folosita de-a lungul timpului si de artisti precum Moose si Bansky .
Curator.ro a folosit metafora afisarii numelui pe curat in praful de pe strada pentru a sublinia misiunea site-ului: selectarea continutului video de calitate care ii prinde, ii topeste, ii emotioneaza, ii motiveaza si ii tine cu ochii mari si urechile ciulite pe iubitorii de filme.
Platforma Curator.ro ii serveste pe cei care s-au saturat sa-si strice ochii cu clipuri slabe care n-au nimic de zis. Face treaba pentru iubitorii de filme si filtreaza pentru ei clipuri de toate felurile, alese pe spranceana, care ii vor absorbi: animatii, comedii, despre calatorii, muzica, oameni si natura, reclame sau plasmuiri ale imaginatiei.
Curatorii sunt doi pasionati care au vazut mii si mii de filme si filmulete, iar de-o luna s-au gandit sa le impartaseasca pe acelea care merita. Spera ca oamenii vor prinde incredere in gusturile lor si astfel Curator.ro va avea un continut din ce in ce mai bogat. Site-ul este updatat zilnic si primeste sugestii.
“E placut sa gasesti atat de multe filmulete bune pe o singura platforma, atunci cand vrei sa te deconectezi”, spun membrii Curator.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează