Fara spray-uri sau vopsele, folosind doar apa sub presiune!

0

Reverse graffiti scoate la iveala Curator.ro

Prin reverse graffiti, www.Curator.ro a iesit la iveala! Fara spray-uri sau vopsele, folosind doar apa sub presiune, Curator.ro si-a facut loc in oras intr-un mod cat se poate de natural si curat!
Reverse graffiti, cunoscut si sub numele de “clean tagging” sau “green graffiti”, este o metoda prin care poti crea imagini temporare prin indepartarea prafului de pe o suprafata. Este o tehnica prietenoasa cu mediul, folosita de-a lungul timpului si de artisti precum Moose si Bansky .
Curator.ro a folosit metafora afisarii numelui pe curat in praful de pe strada pentru a sublinia misiunea site-ului: selectarea continutului video de calitate care ii prinde, ii topeste, ii emotioneaza, ii motiveaza si ii tine cu ochii mari si urechile ciulite pe iubitorii de filme.
Platforma Curator.ro ii serveste pe cei care s-au saturat sa-si strice ochii cu clipuri slabe care n-au nimic de zis. Face treaba pentru iubitorii de filme si filtreaza pentru ei clipuri de toate felurile, alese pe spranceana, care ii vor absorbi: animatii, comedii, despre calatorii, muzica, oameni si natura, reclame sau plasmuiri ale imaginatiei.
Curatorii sunt doi pasionati care au vazut mii si mii de filme si filmulete, iar de-o luna s-au gandit sa le impartaseasca pe acelea care merita. Spera ca oamenii vor prinde incredere in gusturile lor si astfel Curator.ro va avea un continut din ce in ce mai bogat. Site-ul este updatat zilnic si primeste sugestii.
“E placut sa gasesti atat de multe filmulete bune pe o singura platforma, atunci cand vrei sa te deconectezi”, spun membrii Curator.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează