Fapte Bune În Lumea Copiilor

0

Ce  înseamnă Fapte Bune în Lumea Copiilor ?

Fapte bune în Lumea Copiilor este un proiect demarat de Asociația Merci Charity Boutique, împreună cu Primăria Sectorului 4, ce presupune amenajarea unui foișor din Parcul Lumea Copiilor, pentru activități de strângere de fonduri  în beneficiul secției de Onco-pediatrie a Spitalului Marie Curie.

afis lumea copii copy

Vom amenaja un magazin caritabil ambulant, unde vor fi expuse spre vânzare obiecte vestimentare pentru adulți și copii, obiecte de artă și diverse accesorii, ateliere de reciclare creativă la care vor participa voluntarii asociației, parteneri și susținători ai evenimentului, in care vom confecționa bijuterii, decorațiuni și alte obiecte hand-made. De asemenea, vom organiza ateliere și jocuri pentru copii, expoziții de pictură , concursuri cu premii,  ateliere de origami, face painting. Toate aceste produse si servicii vor fi achiziționate în același scop caritabil, sub forma de donatii.  Vom amenaja Gradina faptelor bune ( flori reciclate, plantate de copii pentru copii ) și multe alte surprize.

Unde se desfășoară?

Acest proiect se desfășoară în Parcul Lumea Copiilor (intrarea din spatele Palatului Copiilor) ,  în Foișorul cu perdea de apă, de pe aleea principală.

Când se întâmplă?

Perioada: 14-15 iunie, 12-13 iulie, 26-27 iulie, 8-10 august, 23-24 august și 6-7 septembrie

Orar: 12.00 – 21:00

Sponsori: Primăria sectorului 4, Hello Menthol, MAGIC FM, ART WORKSHOP, POSCA COLORING, MOON STORE

Parteneri Media: Sapte Seri, CSRevolution, Romania Pozitiva, Bucharest City Guide, PORT, Orasul Vechi, Anyplace, Orasul Meu, BigCityLife, Metropotam, Modernism, Feeder,

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează