Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fapte Bune În Lumea Copiilor

0

Ce  înseamnă Fapte Bune în Lumea Copiilor ?

Fapte bune în Lumea Copiilor este un proiect demarat de Asociația Merci Charity Boutique, împreună cu Primăria Sectorului 4, ce presupune amenajarea unui foișor din Parcul Lumea Copiilor, pentru activități de strângere de fonduri  în beneficiul secției de Onco-pediatrie a Spitalului Marie Curie.

afis lumea copii copy

Vom amenaja un magazin caritabil ambulant, unde vor fi expuse spre vânzare obiecte vestimentare pentru adulți și copii, obiecte de artă și diverse accesorii, ateliere de reciclare creativă la care vor participa voluntarii asociației, parteneri și susținători ai evenimentului, in care vom confecționa bijuterii, decorațiuni și alte obiecte hand-made. De asemenea, vom organiza ateliere și jocuri pentru copii, expoziții de pictură , concursuri cu premii,  ateliere de origami, face painting. Toate aceste produse si servicii vor fi achiziționate în același scop caritabil, sub forma de donatii.  Vom amenaja Gradina faptelor bune ( flori reciclate, plantate de copii pentru copii ) și multe alte surprize.

Unde se desfășoară?

Acest proiect se desfășoară în Parcul Lumea Copiilor (intrarea din spatele Palatului Copiilor) ,  în Foișorul cu perdea de apă, de pe aleea principală.

Când se întâmplă?

Perioada: 14-15 iunie, 12-13 iulie, 26-27 iulie, 8-10 august, 23-24 august și 6-7 septembrie

Orar: 12.00 – 21:00

Sponsori: Primăria sectorului 4, Hello Menthol, MAGIC FM, ART WORKSHOP, POSCA COLORING, MOON STORE

Parteneri Media: Sapte Seri, CSRevolution, Romania Pozitiva, Bucharest City Guide, PORT, Orasul Vechi, Anyplace, Orasul Meu, BigCityLife, Metropotam, Modernism, Feeder,

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.