Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fanas și Psihotrop, câștigătorii Battle On Arena, ediția I

0

Battle On Arena = prima platformă de promovare a noilor talente muzicale din zona hip-hop

                46 de MC și 24 de beatmakeri s-au înscris în competiția Battle On Arena, ediția I, care a avut loc pe 9 mai 2015, în Colectiv București. La finalul concursului, juriile au desemnat următorii câștigători: Fanas – FB.com/FanasMusic (Beatmakeri)  și Psihotrop – FB.com/psihotrop12, (MC) fiecare plecând acasă cu câte un cec în valoare de 1000 de euro și cu titulatura de „Cel mai bun dintre cei mai buni”.

La secțiunea de MC, juriul a fost format din AFO, AK47, DOC de la CTC și Omu Gnom.  La secțiunea de BEATMAKER, s-a strâns categoria grea: Bean (Subcarpați), Sagace și Vlad Dobrescu (CTC).

Fanas castigator MC - foto Claudiu Popescu

Din ciclul „stai așa sa dau și eu la microfon ceva”, în pauzele competiționale, Frații Grime și Chimie au  cântat LIVE pe scena Battle On Arena.

Prima ediție Battle On Arena a fost primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care s-a desfășurat odată concursul pentru MC, din cadrul aceluiași eveniment. Totodată, Battle On Arena urmează să devină prima platformă de promovare a noilor talente muzicale din zona hip-hop.

Battle On Arena reprezintă pentru tinerii talentați o rampă de lansare, ce pune în valoare inventivitatea si creativitatea participanților.

* Battle On Arena se adreseaza tuturor tinerilor visători și creativi de pretutindeni.

Pentru alte detalii, accesați FB.com/BattleOnArena

Un eveniment organizat de AFO și NOA Event

Sponsor – Coca Cola

Creație – Koma Studio

Marketing și promovare – Hurdis PR

Parteneri media – Music Channel, Radio TANANANA, infomusic.ro, BlackSheepSound, Hiphoplive.ro, Eragon Vibes, HIPHOPART, www.musicnights.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.