Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Family Fun Day

0

fun studio

ATELIERUL FAMILY FUN DAY

Ce aducem?

Impact pozitiv

Relații de calitate în familie

Creativitate

Amuzament

De la ce pornim?

Suntem ocupați. Suntem stresați sub presiunea jobului si a vieții de zi cu zi. Nu mai avem timp de noi si, mai ales de ceilalți, persoanele de care ne pasă și pe care le iubim.

Studiile arată că râsul este un instrument esențial de păstrare a sănătății fizice și emoționale. Iar exersarea zilnică a acestuia face ca viața noastră să capete alte sensuri.

Ce urmărim?

Obiectivele atelierului:

  1. Să dezvoltam încrederea în sine și în ceilalți, prin tehnici de relaxare, prin jocuri si activități distractive;
  2. Să facilităm ”joaca împreună” între membri unei familii (părinți-copii; în cadrul cuplului);
  3. Să ne eliberăm, în familie, de oboseală, pesimism, agresivitate și stres.

Ce facem?

În cadrul Family Fun Day, organizăm două tipuri de activități:

a)     Un modul pentru părinți si copii (cu vârsta între 7-14 ani) (numărul maxim de perechi părinte-copil/activitate este de 7 – 14 participanți, în total);

b)    Un modul pentru cuplu (soț-soție, prieten-prietenă) (numărul maxim de cupluri/activitate este de 10 – 20 participanți în total).

Un astfel de modul cuprinde trei sesiuni, o dată pe săptămână, a câte o oră  fiecare. Prețul unui modul pentru parinți și copii este de 165 ron (55 ron/sesiune/pereche), iar al unui modul pentru cupluri este de 210 ron (70 ron/sesiune/cuplu).

Unde?

Atelierul este organizat în fiecare săptămână, joi seara (de la ora 18.30) începând cu data de 10 octombrie 2013, în strada Academiei nr. 7, etaj 1, sector 1, Bucuresti (deasupra Librariei Mihai Eminescu – Universitate).

Înscrieri:

Înscrierile se fac la adresa de email – office@funstudio.eu; pe site-ul www.funstudio.eu (secțiunea ”Înscrie-te”) sau la telefon 0741 199 855 (între orele 17-17.30), până cel târziu în ziua de marți a fiecărei saptămâni.

Semnificație socială:

Fun Studio este un proiect, pe termen lung, al Asociației Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES România). O parte din fondurile obținute din derularea atelierului, este folosită pentru a putea acorda, în continuare, consultanță gratuită unor organizații neguvernamentale, cu programe destinate grupurilor vulnerabile, în: strângere de fonduri; afaceri sociale; evaluare/dezvoltare organizationala; formare etc.

Urmărește-ne pe www.funstudio.eu și dă-ne LIKE pe Facebook!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.