Family Boutique by Aseyda @ Dianei 4

0

Cumpărături, educaţie şi distracţie pentru întreaga familie

Aflat la a doua ediţie, Family Boutique se adună Duminica, 06 iulie 2014 în demisolul şi parterul cafenelei Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Rosetti, Bucuresti), pentru a experimenta shopping-ul relaxat de obiecte şi servicii pentru fete, băieţi, mame, taţi, copii şi case.

Afis FAMILY BOUTIQUE iulie mic

Între 10.00 si 18.30, expozanţii Family Boutique vă aşteaptă cu zeci de produse la preţuri accesibile care vor mulţumi gusturile şi preferinţele fiecărui membru al familiei.

În timp ce mama probează perechea de pantofi care i-a făcut cu ochiul, iar tatăl îşi caută un papion, copiii se joacă în cadrul atelierului de pictură pe faţă sau fac şi ei cumpărături de hăinuţe haioase împreună cu părinţii.

Family Boutique preţuieste binele comun şi comunitatea. Astfel că, la finalul manifestării se vor colecta donaţii în obiecte pentru casele de plasament şi copiii defavorizaţi.

Intrarea este liberă şi încurajată! Animalele de companie şi bicicletele sunt binevenite.

Pentru vizitatori, organizăm o tombolă cu premii-surpriză, iar marele premiu constă într-o tabletă Samsung Galaxy 2.

Mulţumim colaboratorilor: Dianei 4, Asociaţia Un Strop de Fericire, Mircea Popa – fotograf

Mulţumim partenerilor media: Revista Ioana, Revista Femeia de Azi, Revista Mămica de Azi, LaChicBoutique.ro, Port.ro, Fashion&beauty.ro, Revista Atelierul, Anyplace.ro, Romania Pozitiva.ro, Mujer.ro, www.lolasbox.com, www.bucharest-shoppingguide.com; www.orasulm.eu

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează