Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Family Boutique by Aseyda – Cumpărături, educaţie şi distracţie pentru întreaga familie

0

Pe 17 mai 2014, Family Boutique se adună în demisolul şi parterul cafenelei Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Rosetti), pentru a experimenta shopping-ul relaxat de obiecte şi servicii pentru fete, băieţi, mame, taţi, copii şi case.

Între 10.00 si 18.30, expozanţii Family Boutique vă aşteaptă cu zeci de produse la preţuri accesibile care vor mulţumi gusturile şi preferinţele fiecărui membru al familiei.

În timp ce mama probează perechea de pantofi care i-a făcut cu ochiul, iar tatăl îşi caută un papion, copiii se joacă în cadrul atelierului de pictură pe faţă sau fac şi ei cumpărături de hăinuţe haioase împreună cu părinţii.

Family Boutique preţuieste binele comun şi comunitatea. Astfel că, la finalul manifestării se vor colecta donaţii în obiecte pentru casele de plasament şi copiii defavorizaţi.

Intrarea este liberă şi încurajată! Animalele de companie şi bicicletele sunt binevenite.

facebook

Mulţumim colaboratorilor: Dianei 4, Asociaţia Un Strop de Fericire, Mircea Popa – fotograf

Mulţumim partenerilor media: Revista Ioana, Revista Femeia de Azi, Revista Mămica de Azi, LaChicBoutique.ro, 121.ro, Port.ro, Gokid.ro, Fashion&beauty.ro, Revista Atelierul, La Revista.ro, Anyplace.ro, Romania Pozitiva.ro, Autenticpromotion.ro, Meseriadeparinte.ro, Mujer.ro, www.lolasbox.com

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.