Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fala Português! organizează a V-a ediție a cursurilor de limbă portugheză pentru nivel începător și intermediar

0

În perioada 10 octombrie – 19 decembrie 2018, Fala Português! organizează a V-a ediție a cursurilor de limbă portugheză pentru nivel începător și intermediar. Cursurile se vor desfășura de luni până joi, în intervalul 18:30 – 20:30, la Institutul Cervantes din Bd. Regina Elisabeta, nr. 38 (zona Cișmigiu).

Cursurile se bazează pe o metodă interactivă, în care atât acuratețea, cât și fluența joacă un rol important. Numărul maxim de participanți acceptați este 12, pentru a asigura nu doar o dinamică bună grupului de lucru, ci și conținut adaptat nevoilor fiecărui cursant în parte. Se acordă atenție dezvoltării tuturor competențelor, astfel încât cursanții să poată înțelege și produce, cu ușurință, atât mesaje scrise, cât și mesaje oral. Materialele sunt puse la dispoziția cursanților atât în format fizic, la fiecare întâlnire, cât și în format electronic, pe e-mail, la finalul fiecărei sesiuni.

La finalul modulului de începători, cursanții vor putea, prin structuri simple, să se prezinte și să vorbească despre obiceiurile și pasiunile lor, să ofere și să solicite direcții, să facă o comandă la restaurant, să rezerve o cameră de hotel, să închirieze un apartament și să știe ce facilități sunt oferite, să se exprime în situații de urgență (la medic), să se exprime cu privire la acțiuni care s-au încheiat. Nivelul țintă pentru acest modul este A1A2, conform Cadrului european comun de referință pentru limbile străine.

Modulul pentru începători se va desfășura lunea (cu excepția zilei de 3 decembrie) și miercurea, în intervalul 18:30-20:30, la Institutul Cervantes din București. Prima întâlnire va avea loc miercuri, 10 octombrie. Modulul are un număr total de 40 de ore.

Pentru cei care optează pentru modulul 1 al nivelului intermediar, menționăm că sesiunile de început le vom dedica recapitulării cunoștințelor de la modulul de începător. Mai exact, reluăm modul în care ne prezentăm, modul în care discutăm despre programul nostru zilnic, modul în care ne exprimăm cu privire la acțiuni deja încheiate, etc. Introducem apoi informații lexico-gramaticale noi și explorăm diverse teme de discuție, fără a pierde din vedere aspectul pragmatic. Nivelul țintă pentru acest modul este A2B1, conform Cadrului european comun de referință pentru limbile străine.

Modulul I al nivelului intermediar se va desfășura marțea și joia, în intervalul 18:30-20:30, la Institutul Cervantes din București. Prima întâlnire va avea loc joi, 11 octombrie. Modulul are un număr total de 40 de ore.

Înscrierile sunt deschise până pe 7 octombrie și se fac la adresa de e-mail contact@falaportugues.ro. Pentru înscrierea la primul modul al nivelului intermediar va fi necesară completarea unui test de nivel, care va fi urmat de un interviu telefonic.

Prețul unui modul este de 1000 de lei. Plata se face prin transfer bancar, în urma semnării contractului de prestări servicii și a emiterii facturii de către organizator. Se poate opta fie pentru plată integrală, fie pentru plată în două rate egale. Prima rată se achită la înscriere, urmând ca cea de-a doua tranșă să fie plătită după încheierea primei săptămâni de curs.

Legături utile:

www.falaportugues.ro

https://www.facebook.com/falaportuguesro/

https://www.facebook.com/events/1806937096055915/

https://www.facebook.com/events/1214422165363530/

Fala Português! este o organizație independentă, care are ca obiectiv principal promovarea limbii portugheze și a culturilor conexe, în sens restrâns, precum și încurajarea și consolidarea unei perspective interculturale în domeniile educației, culturii și cercetării, în sens extins.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.