Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Faimoasele papusi ale teatrului Tandarica, ateliere si personaje indragite din povesti vor aprinde imaginatia copiilor

0

Grand Cinema & More și Grand Play recreează magia poveștilor cu ocazia zilei de 1 iunie

Faimoasele păpuși ale teatrului Țăndărică, ateliere de povești și personaje îndrăgite din povești vor aprinde imaginația copiilor

Grand Cinema & More și Grand Play, din cadrul Băneasa Shopping City, devin timp de șase zile locul ideal pentru distracție al celor mici. O expoziție inedită a Teatrului de Animație Țăndărică, ateliere de păpuși, dar și jocuri, dansuri, jonglerii, show de talente și de modă vor bucura atât copiii, cât și părinții acestora.

Grand Cinema&More_Tandarica

Surprizele se țin lanț în Grand Cinema & More. Începând cu data de 28 mai, în foaierul cinematografului, va avea loc expoziția cu păpuși „Călătoria lui Țăndărică”. Păpușile sunt atent alese dintr-o istorie de 70 de ani a teatrului și marchează principalele repere în evoluţia teatrului de animație din România, rememorând atât artiştii, cât şi personajele care au consacrat această artă teatrală aparte. Teatrul de păpuși este cel mai vechi gen de spectacol de pe teritoriul României.

Teatrul de animație este firul roşu ce leagă copilăria de adolescență, o constantă în devenirea generaţiilor. Astfel, expoziţia « Călătoria lui Țăndărică » își propune să se adreseze atât copiilor, cât și tuturor celor pasionaţi de cultură, istorie şi teatru. Expoziția va fi disponibilă în perioada 28 mai – 2 iunie, în intervalul 10.00 – 22.00. După această perioadă, expoziția va călători în îndepărtata Chină, unde își propune să fascineze și să spună povești și copiilor de acolo.

Cei mici vor avea parte și de ateliere dedicate, prin intermediul cărora vor pătrunde pe tărâmul magic al poveștilor. În perioada 30 mai – 1 iunie, timp de două ore în fiecare zi, prichindeii vor descoperi diferite metode de a confecționa păpuși din vată sau lemn și vor afla cele mai frumoase povești ale copilăriei. Atelierele vor avea loc sâmbătă și duminică, în intervalul 11.00 – 13.00, dar și luni între 12.30 – 14.30, în foaierul cinematografului.

Grand Play, locul de joacă pentru copii, situat la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City, întâmpină copiii cu o multitudine de activități distractive. Personaje încântătoare precum Albă ca Zăpada, Tinkerbell sau Peter Pan vor aduce multă veselie și magie în viața celor mici.  Din 30 mai și până pe 1 iunie, zilnic, în intervalul 16.00-19.00, toți cei care vor ajunge în zona Grand Play vor avea parte de jocuri, dansuri, jonglerii, show-uri de talente și de modă, precum și de diferite proiecte de artă.

Mai multe detalii despre programul activităților sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.