Faimoasele papusi ale teatrului Tandarica, ateliere si personaje indragite din povesti vor aprinde imaginatia copiilor

0

Grand Cinema & More și Grand Play recreează magia poveștilor cu ocazia zilei de 1 iunie

Faimoasele păpuși ale teatrului Țăndărică, ateliere de povești și personaje îndrăgite din povești vor aprinde imaginația copiilor

Grand Cinema & More și Grand Play, din cadrul Băneasa Shopping City, devin timp de șase zile locul ideal pentru distracție al celor mici. O expoziție inedită a Teatrului de Animație Țăndărică, ateliere de păpuși, dar și jocuri, dansuri, jonglerii, show de talente și de modă vor bucura atât copiii, cât și părinții acestora.

Grand Cinema&More_Tandarica

Surprizele se țin lanț în Grand Cinema & More. Începând cu data de 28 mai, în foaierul cinematografului, va avea loc expoziția cu păpuși „Călătoria lui Țăndărică”. Păpușile sunt atent alese dintr-o istorie de 70 de ani a teatrului și marchează principalele repere în evoluţia teatrului de animație din România, rememorând atât artiştii, cât şi personajele care au consacrat această artă teatrală aparte. Teatrul de păpuși este cel mai vechi gen de spectacol de pe teritoriul României.

Teatrul de animație este firul roşu ce leagă copilăria de adolescență, o constantă în devenirea generaţiilor. Astfel, expoziţia « Călătoria lui Țăndărică » își propune să se adreseze atât copiilor, cât și tuturor celor pasionaţi de cultură, istorie şi teatru. Expoziția va fi disponibilă în perioada 28 mai – 2 iunie, în intervalul 10.00 – 22.00. După această perioadă, expoziția va călători în îndepărtata Chină, unde își propune să fascineze și să spună povești și copiilor de acolo.

Cei mici vor avea parte și de ateliere dedicate, prin intermediul cărora vor pătrunde pe tărâmul magic al poveștilor. În perioada 30 mai – 1 iunie, timp de două ore în fiecare zi, prichindeii vor descoperi diferite metode de a confecționa păpuși din vată sau lemn și vor afla cele mai frumoase povești ale copilăriei. Atelierele vor avea loc sâmbătă și duminică, în intervalul 11.00 – 13.00, dar și luni între 12.30 – 14.30, în foaierul cinematografului.

Grand Play, locul de joacă pentru copii, situat la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City, întâmpină copiii cu o multitudine de activități distractive. Personaje încântătoare precum Albă ca Zăpada, Tinkerbell sau Peter Pan vor aduce multă veselie și magie în viața celor mici.  Din 30 mai și până pe 1 iunie, zilnic, în intervalul 16.00-19.00, toți cei care vor ajunge în zona Grand Play vor avea parte de jocuri, dansuri, jonglerii, show-uri de talente și de modă, precum și de diferite proiecte de artă.

Mai multe detalii despre programul activităților sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează