Cercul de Societate și Cultură din cadrul Facultății de Istorie caută colaboratori pentru realizarea de articole

0
Cercul de Societate și Cultură din cadrul Facultății de Istorie caută colaboratori pentru realizarea de articole pentru blogul Cercului de Societate şi Cultură
Ne dorim să creştem blogul prin articole calitative si creative pe teme de societate şi cultură. Daca eşti student/absolvent al unei facultăţi de ştiinţe umaniste (se pot face excepţii, bineînţeles), poţi realiza cel puţin un material pe saptamană şi esti interesat de tot ce înseamnă tema cercului, te aşteptăm cu drag în echipa noastră. Asteptăm propunerea ta de articol (500-600 cuvinte, cu diacritice) şi un scurt CV (relevant pentru propunerea noastră) la adresa societatesicultura@yahoo.com.
Vom puncta atât folosirea aparatului critic, cât şi abordarea creativă/personală a unui subiect din aria propusă. Aşteptăm articolele până duminică, 22 ianuarie 2012. La începutul lunii februarie vom oferi persoanelor selectate un training de formare. De asemenea, putem oferi recomandări/adeverinţe de practică.
Citeşte şi dă mai departe :) .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează