Cercul de Societate și Cultură din cadrul Facultății de Istorie caută colaboratori pentru realizarea de articole

0
Cercul de Societate și Cultură din cadrul Facultății de Istorie caută colaboratori pentru realizarea de articole pentru blogul Cercului de Societate şi Cultură
Ne dorim să creştem blogul prin articole calitative si creative pe teme de societate şi cultură. Daca eşti student/absolvent al unei facultăţi de ştiinţe umaniste (se pot face excepţii, bineînţeles), poţi realiza cel puţin un material pe saptamană şi esti interesat de tot ce înseamnă tema cercului, te aşteptăm cu drag în echipa noastră. Asteptăm propunerea ta de articol (500-600 cuvinte, cu diacritice) şi un scurt CV (relevant pentru propunerea noastră) la adresa societatesicultura@yahoo.com.
Vom puncta atât folosirea aparatului critic, cât şi abordarea creativă/personală a unui subiect din aria propusă. Aşteptăm articolele până duminică, 22 ianuarie 2012. La începutul lunii februarie vom oferi persoanelor selectate un training de formare. De asemenea, putem oferi recomandări/adeverinţe de practică.
Citeşte şi dă mai departe :) .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează