Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Facilitare grafică: seară de practică cu Bianca Găinuș, 22 septembrie 2016

0

Foarte mulți dintre participanții la traininguri, ateliere de lucru, teambuildinguri și conferințe au nevoie de elemente vizuale care să îi ajute în procesul de învățare/dezvoltare din care fac parte.

Grafisme-5

Dacă ești trainer sau facilitator te invităm la întâlnirea de miercuri 22 iunie:

  • ca să descoperi că partea grafică nu e doar pentru cei care “au talent”

  • ca să explorezi ce e posibil: cum poți folosi elemente grafice în lucrul cu grupuri

  • ca să experimentezi câteva lucruri simple pe care le poți face în evenimentele tale chiar de a doua zi și care pot aduce un plus vizual

Invitata serii este Bianca Găinuș: Grafisme – Graphic recording, mind mapping, visual thinking, poți vedea o parte din lucrările ei mai jos și multe altele aici.

Link de inscriere aici.

 

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.