Faci parte din Generația Y și vrei să-ți descoperi de ce-ul personal și cum poți să-l pui în practică?

0

Faci parte din Generația Y și vrei să-ți descoperi de ce-ul personal și cum poți să-l pui în practică?

Prietenii noștri de la Teach for Romania organizează evenimentul My WhY, unde vei discuta despre misiunea ta personală și cum arată viitoarea ta carieră cu impact în societate. Vei avea ocazia să explorezi traseul tău ca lider din 3 perspective: Leadership personal, Leadership în comunitate și Leadership în societate.

15073419_1373521412658144_1325786598859959774_n

Mai concret, ai acces la povestea de succes a unei persoane care a influențat în mod semnificativ dezvoltarea societății, dialoguri cu impact cu lideri din domenii precum educație, sănătate, incluziune socială, ecologie sau tehnologie și workshopuri în care vei cunoaște organizațiile care te pot ajuta să îți descoperi potențialul și să îți explorezi abilitățile de leadership.

Înscrie-te până în data de 29 noiembrie* completând formularul de aici: https://teachforromania.typeform.com/to/N7k7h2

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.