Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fabulous Kids – cea mai nouă destinație de distracție pentru copii din București

0

Locul de joacă Fabulous Kids și-a deschis porțile pentru public luna aceasta, în vecinătatea parcului Titan din Capitală. Locația pune la dispoziţia copiilor cu vârste între 2 ani şi 12 ani cele mai noi şi sigure echipamente pentru joacă şi educaţie, precum și o zonă special amenajată pentru relaxarea părinților.

Locul de joacă Fabulous Kids oferă experiențe inedite copiiilor pentru toate vârstele, de la 2 ani la 12 ani. Stejărel și Ciupilina, cele două mascote ale locației, îi așteaptă zilnic pe cei mici la distracție. Fabulous Kids oferă cadrul în care copiii îşi pot pune imaginaţia în valoare şi şi-o pot dezvolta prin joc. Conceptul Fabuous Kids a fost creat din dorința de a oferi copiilor un loc de distracție diferit, educativ şi amuzant în acelaşi timp. Fabulour Kids reuneşte în acelaşi concept un spațiu de petrecere a timpului liber întrun mod creativ şi educativ, jocuri, ateliere, spaţiu pentru petreceri tematice şi aniversări, organizate şi supervizate de echipe specializată în domeniu, precum şi de artişti invitaţi.

Pe lângă metodele creative şi educative prin care copiii pot petrece timpul liber, le oferim părinților încredere, prin urmarirea celor mai înalte standarde de siguranță a spațiilor și a echipamenteler utilizate. Spațiul Fabulous Kids este creat pentru a le stimula copiilor imaginația, îi determinăm în permanență să socializeze și să înveţe prin joc.” spune Alina Luscan, fondator Fabulous Kids.

Spaţiul Fabulous Kids propune şi un design unic, inspirat din povestea “Pădurea Fermecată” pentru a-i ţine pe cei mici conectaţi cu natura şi, în acelaşi timp, într-un cadru creativ şi fantastic. Designul a fost realizat în parteneriat cu tânara arh. int. Ana Maria Ghiţă. Ana Maria Ghiţă face parte din echipa EFdeN (organizație non-guvernamentală care promovează eficienţa energetică şi contribuie la formarea tinerilor profesionişti din domeniile tehnice).

M-a atras încă de la început conceptul locului de joacă Fabulous Kids. A fost o provocare pentru mine să transform încăperile locului de joacă în colțuri de natură, aducând natura în interior. Pentru implementarea conceptului creativ au fost necesare multe soluții inovatoare folosind materiale naturale. Ne bucurăm să oferim copiilor și părinților un spațiu de recreere atipic pentru comunitatea din această zonă. spune Ana Maria Ghiţă

Printre activitățiile pe care copiii le pot realiza în cadrul locului de joacă se numără:

  • Labirintul Fabulous Kids – fiecare participant își va personaliza traseul, oprindu-se în puncte-cheie din cadrul labirintului, pentru a se cățăra, a sări în piscina cu bile sau pur și simplu pentru a fi la înălțime și pentru a admira marea de jucării aflate la tot pasul

  • Trambulina Fabulous Kids – aici fiecare copil se simte ca un aventurier, săriturile sale sunt cele mai bune și se pot compara cu profesioniștii din marile competiții.

  • Peretele de cățărat Fabulous Kids – căţărarea pe perete îi ajută pe copii să își crească rezistenţa fizică, să fie mai flexibili, să își controleze echilibrul.

  • Karaoke, pictură – locația dispune de un sistem interactiv, unde cei mici își pot descoperi talentele.

  • Aniversări, petreceri private – locația dispune de doua zone dedicate pentru astfel de evenimente. Alături de o echipă dedicată organizării de evenimente, reușita petrecerii va fi garantată.

  • Ateliere Fabulous Kids – cel mai mult punem accent pe socializare, creativitate și distracție, ateliere. Aducem în permanență cele mai noi și inovatoare ateliere pentru copii.

Ne bucurăm să deschidem locul de joacă Fabulous Kids care susţine şi transmite valorile brandului, printre care, dezvoltarea creativităţii şi a imaginaţiei prin joc. Aducem autenticitate, siguranță, orientare spre inovație și modernitate; ne-am propus să creăm o lume care să facă apel la imaginația copiilor, să-i lase să exploreze și să se joace. Credem în puterea jocului de a educa, de a învăța prin explorarea limitelor proprii. Le-am concentrat pe toate într-un ambient plăcut, spațios, prietenos și sigur. spune Loredana Huiban, fondator Fabulous Kids

Adresă Fabulous Kids: Strada Liviu Rebreanu, nr.1, etaj 1, sector 3, București (în cadrul pieței Râmnicu Sărat)

Program: luni-duminică: 10.00 – 21.00

Telefon: 0727486812 / 0727618212

Contact: www.fabulouskids.ro; contact@fabulouskids.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.