Fă-ți cadou cursurile lunii decembrie de la Fundația Calea Victoriei!

0

Fundația Calea Victoriei vine cu vești bune la final de lună. Până în 27 noiembrie se desfăşoară campania Second Black Friday cu reducere de 15% la cursurile pentru luna decembrie. Nu mai sta pe gânduri și vizitează atelierele din lista de mai jos ca să vezi care dintre ele ți-ar face o plăcere substanțială!

Dorești să-ți îmbunătățești abilitățile de judecată morală autonomă? Vrei să experimentezi și să compari două moduri de gândire diferite, dar complementare – gândirea critică și gândirea morală? Atunci hai la atelierul între bine şi rău: Atelier de argumentare şi dezbatere a dilemelor morale, din 5 decembrie, cu Laura Ghinea – ONLINE, live, preţ întreg 270 de lei, preţ redus 229,5 lei.

Rostirea repetată, în mod neîntrerupt, a rugăciunii inimii, poate face minuni, așa că recomandăm tuturor cursul puterea rugăciunii inimii şi tradiţia isihastă, din 6 decembrie, cu Victor-Lucian Georgescu – ONLINE, live, preţ întreg 270 de lei, preţ redus 229,5 lei.

Trei regine, trei destine – Elisabeta (Carmen Sylva), Maria (Missy) şi Elena (Sitta), din 7 decembrie, cu Simona Preda – ONLINE, live, preţ întreg 270 de lei, preţ redus 229,5 lei.

Cum era să te naşti prinţesă în La Belle Epoque? Ce îndatoriri avea o regină? Cum era viaţa unei regine, cine îi erau prietenii, care îi erau pasiunile, ce parfumuri prefera, unde îşi comanda toaletele, cui scria scrisori? Afli la acest curs.

Femeile celebre ale României, din 7 decembrie, cu Anita Sterea – FIZIC, la sediu, preţ întreg 160 de lei, preţ redus 136 de lei.

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică. Mergem în profunzimile acestor vorbe și pornim într-o călătorie în timp unde vom trece de la decizii istorice la negocieri politice, romanţe sau invenţii medicale.

Secesiunea vieneză: Gustav Klimt, Egon Schiele, Oscar Kokoschka, din 8 decembrie, cu Monica Neaţu – ONLINE, live, preţ întreg 180 de lei, preţ redus 153 de lei.

Incursiuni în lumea zbuciumată a Vienei anilor 1900. Vom încerca să descoperim întâlnirea dintre politică şi cultură în picturile lui Klimt, angoasele începutului de secol în creaţia lui Egon Schiele şi avangardismul lui Oskar Kokoschka.  Nu vom uita nici de artele decorative şi de contribuţia unor arhitecţi şi pictori de geniu: Otto Wagner, Josef Maria Olbrich, Josef Hoffmann, Adolf Loos şi Koloman Moser.

Curs de Machiaj, din 12 decembrie, cu Valentina Bălaşa Ario – FIZIC, la sediu, preţ întreg 450 de lei, preţ redus 382,5 lei.

Două şedinţe concentrate pe tehnici de automachiaj, regulile şi elementele specifice machiajului de zi şi de seară, cu accent pe caracteristicile şi interesele proprii fiecărei cursante și, nu în ultimul rând, tips&tricks pentru machiajul de la petrecerea de Anul Nou.

Caravaggio: culoarea şi seducţia întunericului, din 13 decembrie, ONLINE, live, preţ întreg 160 de lei, preţ redus 136 de lei.

Cum intră biografia unui artist în alchimia artei sale? Cum (re)construieşte opera de artă, peste veacuri, imaginea propriului ei creator? Cum participă, privit retrospectiv, traseul individual al câte unui pictor la ansamblul unei epoci culturale? Vine cu răspunsurile Cosmin Ungureanu.

Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri. Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.